Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In aanloop naar… FC Oss-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop van De Graafschap is vrijdag 15 december. FC Oss komt dan op bezoek, waar de aftrap van dit duel om 20:00 uur zal zijn.

- Voor dit duel is scheidsrechter Van de Graaf aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Frijn en Siebert. Vierde official is Vries.

- Vorige week vrijdag op een besneeuwd kunstgrasveld liep De Graafschap tegen de eerste uitnederlaag aan. Bij Almere City FC werd met 2-1 verloren.

- Anthony van den Hurk openende nog wel de score, maar werd deze achterstand door de thuisploeg omgezet in winst door goals van Van der Water en Van der Heijden.

- Aanvoerder Sven Nieuwpoort was niet van de partij in Almere en zal tegen FC Oss weer in de basis starten.

- Hierdoor zal Rannick Schoop op de bank beginnen en blijven de overige tien posities ongewijzigd.

- Daar het de laatste thuiswedstrijd op De Vijverberg is in het kalenderjaar 2017, zal hoofdcoach Henk de Jong dit graag met een goed resultaat willen afsluiten.

- Een week later, vrijdag 22 december, staat de allerlaatste confrontatie voor de winterstop op het programma. Dan gaat de Doetinchemse club richting Telstar.

- Tegenstander FC Oss zal in het nieuwe voetbalseizoen weer TOP Oss genoemd gaan worden.

- De start van dit seizoen bij de Ossenaren was goed en deed de ploeg mee in het linkerrijtje. Inmiddels is het team van hoofdtrainer Klaas Wels te vinden op plek 10 met 23 punten.

- In de selectie van FC Oss zitten nu oud-spelers van De Graafschap die afgelopen zomer de overstap hebben gemaakt: Lion Kaak en Erik Quekel.

- De assistent-trainer van Wels is eveneens een oud-speler: Marcel van der Sloot. De middenvelder kwam in het seizoen 2007-2008 een halfjaar uit voor de Achterhoekse club. Door blessures weinig aan spelen toegekomen en op huurbasis bij FC Dordrecht het seizoen afgemaakt.

- Vorig voetbaljaargang, op vrijdag 2 december 2016, won FC Oss met 3-5 in Doetinchem. Tom Boere (nu uitkomend voor FC Twente) maakte er toen drie, waarvan één vanaf de strafschopstip.

- Namens De Graafschap scoorde Piotr Parzyszek tweemaal.

- Zaterdag 31 januari 2015 won de thuisploeg met 2-1. Kristopher Vida en Karim Tarfi waren de Doetinchemse doelpuntenmakers. Opoku scoorde tegen.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,54

Gelijkspel: 4,80

Nederlaag: 1,66

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X