Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Laatste thuiswedstrijd met Crystal Dream

Laatste thuiswedstrijd met Crystal Dream

Aankomende vrijdag wordt alweer de laatste thuiswedstrijd van het jaar gespeeld. Een jaar waarin veel gebeurd is, maar dat weten jullie zelf ook allemaal. Hoe mooi zou het zijn om het ‘thuisjaar’ af te sluiten met een overtuigende, klinkende overwinning tegen FC Oss om vervolgens volgende week de belangrijke uitwedstrijd, tevens cultwedstrijd, in Velsen tegen Telstar te winnen? De punten zijn broodnodig om aan te blijven haken bij de top, om in ieder geval bij de eerste vijf te eindigen om de eerste ronde in de nacompetitie over te slaan.

Het beloofd een mooie vrijdagavond te worden. In ieder geval in de nieuwe supporterskantine die er steeds meer op begint te lijken. Het podium was al langer klaar, de sfeerverlichting was de laatste wedstrijd al te bewonderen, de barren krijgen vorm, de buitenkant is afgetimmerd. Een kantine om trots op te zijn, al is er nog het nodige werk te doen.

Maar het wordt ook een mooie avond omdat topband Crystal Dream op het podium in de kantine staat. Niet alleen voor de wedstrijd en in de rust, maar ook na de wedstrijd. Wie kent ze niet? Marcel (zang), Rues (gitaar), Nathan (basgitaar) en Ruud (drums) spelen moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die met jeugdige eigenwijsheid haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit blijft verrassen. De populaire band speelde in het voorprogramma van onder andere Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring en Guus Meeuwis tijdens de Groots Met Een Zachte G stadionconcerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Philips Stadion in Eindhoven. Crystal Dream, is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Zo’n vrijdagavond wil toch niemand missen? Kom dus op tijd naar De Vijverberg voor een intensieve warming-up als voorbereiding op de belangrijke wedstrijd tegen FC Oss. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open. 

Nog één keer SAMEN D’RAN op De Vijverberg dit jaar. Tot vrijdag!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X