Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Drie punten met The Moonshine Ramblers

Drie punten met The Moonshine Ramblers

Met wederom een fantastische sfeeractie van de BT kwamen De Graafschap en NEC afgelopen vrijdag het veld op. ‘Deurdonderen’ was het motto, echter lukte dat niet. Helaas werd niet gewonnen van koploper. De Nijmegenaren zijn net iets verder, net iets volwassener en hadden net iets meer individuele kwaliteiten in huis om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Een nederlaag is nooit leuk, maar met deze kunnen de meeste supporters wel enigszins leven. De enige grote zorg voor de supporters leek de toestand van Myenty Abena die zich op een nare manier verstapte en waarvan iedereen vreesde dat hij met een vreselijke blessure een hele lange tijd aan de kant zou staan. Dat bevestigt het gevoel hoe de Achterhoek de niet te passeren verdediger in de armen gesloten heeft. Aankomende vrijdag komt FC Eindhoven naar De Vijverberg. Geen gemakkelijke tegenstander, maar als Henk de Jong en zijn mannen mee willen blijven doen om de bovenste plaatsen zullen er ‘gewoon’ drie punten gepakt moeten worden.

De band The Moonshine Ramblers die aankomende vrijdag live te zien is op het Spinnekopplein, gaat daarbij helpen. De vierkoppige rock coverband uit Steenwijkerwold bestaat uit Jan Hein Kranendonk, Gerry Snippe, Peter Dorenbos en Frits Blok.  Zij spelen onder andere nummers van bands als AC/DC, Status Quo en Beastie Boys, maar ook recente hits van onder meer Volbeat, Muse en Foo Fighters komen voorbij. De klinkers zullen dansen op het Spinnekopplein waar wederom in een deel van de nieuwe supporterskantine een biertje of iets anders gedronken kan worden.

Omdat afgelopen vrijdag een onverlaat bier over de geluidstafel had gegooid kon DJ Stefan-O geen bijdrage leveren aan het overigens niet ongezellige Spinnekopplein. Aankomende vrijdag uiteraard wel. Hopelijk kan er een overwinning gevierd worden met de nodige versnaperingen en uiteraard de man-of-the-match.

Aankomende vrijdag dus wederom SAMEN D’RAN. Het Spinnekopplein gaat om 18.00 uur open. Tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X