Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… NEC-thuis

In aanloop naar… NEC-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In de Jupiler League vrijdag 17 november een mooie topper tijdens de Gelderse derby op een volle Vijverberg. De Graafschap ontvangt koploper NEC.

- Voor dit duel is scheidsrechter Gözübüyük aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Goossens en Van Dongen. Vierde official is Bijl.

- In de voorgaande twee duels wist het team van hoofdcoach Henk de Jong te winnen tegen de nummer drie Fortuna Sittard (2-0) en bij Jong Ajax (0-5).

- Hierdoor heeft De Graafschap zich in de top vijf gewerkt en kan het vrijdag hele goede zaken doen. Het verschil met koploper NEC is zes punten en dat kan bij winst gehalveerd worden.

- Jordy Tutuarima maakte afgelopen zomer de overstap van Telstar naar de Doetinchemse club. In de periode 2012-2014 was de verdediger actief voor NEC.

- Ook aanvaller Sjoerd Ars kwam in het seizoen 2014-2015 uit voor NEC en scoorde 28 doelpunten in het kampioensjaar in de Jupiler League.

- NEC wist, evenals De Graafschap, tot nu toe één keer te verliezen. Dat was 8 september op bezoek bij FC Den Bosch (3-0).

- Het team van hoofdcoach Adrie Bogers behaalde in de voorgaande twaalf wedstrijden 27 punten.

- Er komen drie oud-spelers van NEC die in het verleden voor De Graafschap in actie kwamen. Teammanager Muslu Nalbantoglu en spelers Gregor Breinburg en Ted van de Pavert (gehuurd van PEC Zwolle).

- De laatste ontmoeting in Doetinchem tussen beide clubs was in de Eredivisie. Op zondag 7 februari werd er een 1-1 eindstand op het scorebord gezet. Andrew Driver maakte de 1-0, Marcel Ritzmaier scoorde tegen.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 23,18

Gelijkspel: 31,91

Nederlaag: 44,87

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

SC Verl

SC Verl

Zaterdag 27 juli, aanvang 16:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X