Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

NEC angst inboezemen met Pulse

NEC angst inboezemen met Pulse

Na een overwinning op Fortuna Sittard en een nog overtuigender overwinning op Jong Ajax in Amsterdam wacht de volgende kraker. NEC komt naar De Vijverberg. Ondanks dat de huidige koploper en titelkandidaat de laatste zes wedstrijden gewonnen heeft en de eerste periodetitel wonnen, zullen de Nijmegenaren met enige angst de bus instappen richting de Achterhoek.  ‘Spek-en-bonen’ ploeg Jong Ajax eindigde boven NEC in de eindstand van de eerste periode, maar de Amsterdammers mogen niet promoveren, vandaar dat de Nijmegenaren al verzekerd zijn van de play-offs. Dat is niet de uiteindelijke doelstelling. Aanvoerder en oud-Superboer Gregor Breinburg spreekt in ieder interview uit dat zij voor de titel gaan. De mannen van Henk de Jong kunnen vrijdag laten zien dat het kampioenschap voor NEC niet vanzelfsprekend zal zijn.

Kruipt De Graafschap dichter naar NEC op de ranglijst? Gaat NEC met lege handen weer richting Nijmegen? We gaan het meemaken, samen met de 5-mans rockformatie Pulse uit Doetinchem. Want zij verzorgen de broodnodige warming-up aankomende vrijdag op het Spinnekopplein. Pulse bestaat uit Tom Wonnink (zanger), Maarten Tijdink (gitarist, zanger), Dusan Reljic (gitaar), Thijs Ritzer (bassist) en Jordy Loos (drums, zang). Zij spelen voornamelijk eigen werk. Een mix tussen Foo Fighters, Oasis, Stereophonics, en hier en daar wat Beatles, rock met een rauwe rand dus. Daarnaast spelen zij een brede set aan knallende rocknummers en melodieuze ballads van onder andere bovenstaande bands.

Knallen dus, niet alleen op het Spinnekopplein, maar zeer zeker ook op het veld. Pulse en De Graafschap kunnen dat niet alleen. Dus steun beide formaties en kom op tijd naar De Vijverberg. SAMEN rocken met Pulse en SAMEN alles geven om onze club te helpen om de drie punten in Doetinchem te houden en de Nijmegenaren met de staart tussen de benen af te laten druipen. SAMEN D’RAN!!!

DJ Stefan-O neemt uiteraard na de wedstrijd het voortouw voor een mooie after-party. Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open.

TOT VRIJDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X