Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Het weekeinde inluiden met Kashmir

Het weekeinde inluiden met Kashmir

De competitie is al weer 10 wedstrijden onderweg. 3 gewonnen wedstrijden, 6 gelijke spelen en 1 nederlaag zetten de mannen van Henk de Jong met 15 punten op een 6e plek neer. Met de wetenschap dat Telstar, FC Oss, Fortuna Sittard en de grootste titelkandidaat NEC boven ons staan. Jong Ajax wordt gemakshalve even niet meegeteld, al zorgen zij wel voor grote verschillen in de uitslagen afhankelijk van welke dag zij spelen. In de volksmond ook wel ‘competitievervalsing’ genoemd.

Onverwachte hoogvlieger Fortuna Sittard komt aankomende vrijdag naar De Vijverberg. Met in de gelederen de zeer talentvolle en pas 17-jarige aanvoerder Perr Schuurs. De Limburgers zullen extra gemotiveerd zijn omdat zij maar zo de 1e periodetitel kunnen pakken, al ligt dat ook weer aan het resultaat dat NEC in Den Bosch wegsleept.

Uiteraard is iedereen benieuwd of De Graafschap aankomende vrijdag wel de vuist kan maken die nodig is om de volle buit binnen te halen. De sfeeracties van de Brigata Tifosi en de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles waren dit seizoen tot nu toe de mooiste gebeurtenissen op De Vijverberg. De tegenstander en de belangen om bovenin aangehaakt te blijven spreken in het voordeel om er aankomende vrijdag een spektakel van te maken.

Voor de wedstrijd hoeft niemand zich te vervelen. Op het knusse Spinnekopplein waar de nieuwe supporterskantine verrijst, zal de Led Zeppelin tribute band Kashmir legendarische nummers laten horen en zien. Ondanks de jonge gemiddelde leeftijd spelen Nick te Lindert (zang), Jesper Heusinkveld (gitaar), Colin Somsen (gitaar), Peter Dibbets (basgitaar) en Douwe Smit (drums) als een roedel hongerige wolven op strooptocht naar de volgende prooi. Krakers als Whole Lotta Love, Rock and Roll, Immigrant Song en Stairway to heaven passeren de revúe, maar ook pareltjes als Ramble On, Black Dog en Communication Breakdown ontbreken niet op de setlist.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om het weekeinde goed te beginnen. Een vol Spinnekopplein, lekkere muziek, een goedgevulde Vijverberg, een biertje, wijntje, beker fris of bak koffie en wie weet de broodnodige 3 punten.

DJ Stefan-O neemt uiteraard na de wedstrijd de plek op het podium in van Kashmir. SAMEN D’RAN voor het begin van een goed weekeinde. Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open.

TOT VRIJDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X