Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

JPR Strinxband speelt Rolling Stones

JPR Strinxband speelt Rolling Stones

Zondag wacht de clash met Go Ahead Eagles. De Deventenaren hebben zelfvertrouwen geput in Oss door daar afgelopen week van de plaatselijke FC te winnen met 1-6. De blauw-witten hebben in Helmond tegen de hekkensluiter hun sportieve plicht gedaan door met 0-2 te winnen en de drie punten mee naar Doetinchem te nemen.

Terug kijken naar de play-off finale van seizoen 2015/2016 heeft geen nut. Neemt niet weg dat met die wedstrijd in het achterhoofd, het aankomende zondag een zwaar beladen wedstrijd wordt. De Graafschap staat 4e op de ranglijst met 13 punten, GAE 12e met 10 punten, een echte 6 puntenwedstrijd dus. Twee ploegen die voor de competitie als titelkandidaten zijn genoemd, maar nog niet hebben kunnen overtuigen.

Op het, door de in aanbouw zijnde supporterskantine, verkleinde Spinnekopplein zal de nazomerse zondagmiddag beginnen met een drankje in de zon, toelevend naar het beginsignaal dat door scheidsrechter Bas Nijhuis zal worden gegeven. De JPR Strinxband zal de aanwezige supporters op het plein daar bij begeleiden. En niet met ‘zomaar’ covers, maar een heuse ode aan de Rolling Stones. Mathieu Muller (bas), Maarten Oonk (drums), Thomas Kroeze (gitaar en zang) en Henk-Jan Hoekjen (zang en gitaar) zullen Mick Jagger & Co doen verbleken. Om 11.15 uur zullen zij het eerste nummer spelen.

Na de wedstrijd zal DJ Stefan-O de supporters op het plein vermaken. Ook de man-of-the-match en nog enkele andere spelers of trainers zullen daar op het podium geïnterviewd worden. Dat wil natuurlijk niemand missen.

De zondag die haar naam eer aan doet zal ongetwijfeld een spektakel worden, zowel op het plein als op de groene mat. Puntverlies is geen optie, gewoon SAMEN D’RAN en we houden de punten op De Vijverberg. Tot zondag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De GraafschapVolgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X