Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vol gas knappen met Hakviolen

Vol gas knappen met Hakviolen

Het loopt allemaal nog een beetje stroef. Supporters beginnen weer te morren, maar er zijn ook supporters die ‘gewoon’ geduld hebben en zeggen “het komt wel goed.” Dat hoort een beetje bij onze club. Toch moet dat stroeve niet te lang duren. De tribunes moeten vol. Met het spel dat in Volendam vertoond is, gaat dat niet lukken. Eerst de punten, dan het vertrouwen en dan het goeie voetbal. Of toch maar een andere volgorde?  Eén ding is duidelijk, iedereen hoopt dat Henk de Jong zijn woorden, samen met zijn mannen, in daden kan omzetten.

Het eerste slachtoffer van die dadendrang zou FC Emmen moeten worden. Met ex-Graafschappers Alexander Bannink, Cas Peters, maar ook Anco Jansen in de gelederen zal dat niet gemakkelijk worden. Zij zullen erop gebrand zijn om de drie punten mee naar het Noorden te nemen om de aansluiting te houden.

Wat niet stroef loopt is de bouw van de nieuwe supporterskantine. Dat kun je vrijdag met eigen ogen zien. Er verandert veel achter de Spinnekop. Wat echter niet verandert is de live muziek, die zal iedere thuiswedstrijd aanwezig zijn. Aankomende vrijdag heet de band van dienst ‘Hakviolen’.

Hakviolen wordt als de beste Normaal coverband van Nederland bestempeld. De band speelt met de echte Normaal-nummers uit vooral de beginperiode elke zaal, tent of plein aan gruzelementen. Vol gas live gespeeld. Gewoon olderwets høken, brekken en angoan! Zo als de muziek van Normaal bedoeld is en het op het Spinnekopplein verwacht wordt. D’RAN dus met Hakviolen aankomende vrijdag.

Na de wedstrijd gaat DJ Stefan-O nog even verder met het feest. Bij een overwinning zal de man-of-the-match zich laten zien en nog enkele spelers zullen komen vertellen hoe de overwinning tot stand is gekomen. Dat wil natuurlijk niemand missen.

Aankomende vrijdag dus eindelijk weer SAMEN D’RAN. Het Spinnekopplein gaat om 18.00 uur open.Tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X