Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Dollars: We want you to win!

Dollars: We want you to win!

Vijf punten uit drie wedstrijden en ongeslagen. Is dat goed, valt dat tegen? De meningen zijn daar verdeeld over. Maar wanneer je iedere uitwedstrijd één punt meeneemt en iedere thuiswedstrijd wint dan heb je aan het einde van het seizoen toch echt een heleboel punten. Met dat aantal wordt in ieder geval de nacompetitie bereikt en misschien nog wel meer. Laten we ons dus vooralsnog geen zorgen maken.

Vanavond winnen tegen MVV en we doen leuk mee. Dean Koolhof zal ook weer te bewonderen zijn, in MVV shirt weliswaar. Het zal vreemd zijn om hem niet in het blauw-wit te zien spelen op De Vijverberg. De Maastrichtenaren staan op de tweede plek met 7 punten. Het is dus heel belangrijk om de 3 punten in Doetinchem te houden. Daar gaan we Henk de Jong en zijn mannen bij helpen. Met ons allen gaan we MVV bang maken en zullen we laten zien dat we met niemand medelijden hebben.

‘Dollars’, de band die aankomende vrijdag op het podium staat, zal ons daarbij helpen. Liefhebbers van echte gitaarmuziek! Met deze gedeelde passie besloten de drie vrienden Bob, Erwin en Raf de band op te richten. Een band die bestaat uit ervaren muzikanten met een gezamenlijk muziekverleden. Het repertoire bestaat uit moderne pop-rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten zoals Kensington, Muse en The Foo Fighters, aangevuld door smaakvolle klassiekers van onder andere ACDC, Led Zeppelin en CCR volgens het ‘Dollars’ principe! Door de unieke uitstraling en vette sound is ‘Dollars’ steeds vaker op de festivalpodia in het land te vinden en nu dus ook op het mooiste podium, het Spinnekopplein op De Vijverberg. Het motto van ‘Dollars’ is ‘We want you…..to Rock!’ Dat gaan we dus ook doen. Aangevuld met ons eigen motto richting onze helden op het veld, ‘We want you…..to WIN!’

Ondanks het feit dat de sloopwerkzaamheden van de kantine zijn begonnen zal het feest op het Spinnekopplein niet minder gezellig zijn. Na de wedstrijd zal DJ Stefan-O  het podium bemannen en de party voortzetten. Natuurlijk komt de man-of-the-match met nog enkele andere spelers of trainers op het podium.

Aankomende vrijdag dus wederom SAMEN D’RAN. Vanaf de eerste minuut zal MVV weten dat zij in de Achterhoek zijn en dat daar dus niets te halen valt. Het Spinnekopplein gaat om 18.00 uur open. Tot #matchday, tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X