Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… RKC Waalwijk-uit

In aanloop naar… RKC Waalwijk-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdagavond 2 september om 19:45 uur staat in de Jupiler League de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en De Graafschap op het programma.

- Voor dit duel is scheidsrechter Gerrets aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Hubers en Weterings. Vierde official is Van der Pol.

- Dit duel is verplaatst naar de zaterdag, daar Jong Oranje vrijdagavond in actie kwam op De Vijverberg tegen Jong Engeland (1-1).

- Dit geeft de supporters van De Graafschap de mogelijkheid om de wedstrijd in Waalwijk te bezoeken. Het uitvak zal daardoor goed gevuld zijn.

- Daar de eerste twee wedstrijden van de competitie nog geen betrekking hadden op een periode, ging vrijdagavond de eerste periode van start.

- Het team van Henk de Jong begon bij Jong PSV met een gelijkspel (2-2) en was er vorige week vrijdag de 2-0 thuiszege op SC Cambuur.

- Verdediger Myenty Abena kreeg in het duel met SC Cambuur een bal tegen zijn hoofd geschoten. En mist de uitwedstrijd in Waalwijk. Het meespelen van Jordy Tutuarima is nog twijfelachtig.

- Bij RKC Waalwijk is Peter van den Berg de hoofdtrainer. In zijn team vinden we ook oud-speler Jan Lammers terug, die afgelopen zomer de overstap maakte vanuit Doetinchem.

- De ploeg uit Waalwijk wist in de voorgaande twee duels geen punten te pakken. Op eigen veld een 0-2 nederlaag tegen FC Emmen en vorige week in Alkmaar 2-1 tegen Jong AZ.

Nieuws van SV Superboeren

- Om diverse bouwkosten te besparen, zoekt de bouwcommissie van de kantine helpers.

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 56,13

Gelijkspel: 28,48

Nederlaag: 15,4

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X