Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

OPROEP: kom helpen slopen en bouwen voor de nieuwe supporters kantine!

OPROEP: kom helpen slopen en bouwen voor de nieuwe supporters kantine!

Het is zover. De supporters kantine gaat er komen. We starten met het afbreken en demonteren van de huidige kantine op het Spinnekopplein. We zijn in de begroting uitgegaan van vrijwilligers die komen helpen. Dat scheelt betaalde uren en dus kosten. Dus steek de handen uit de mouwen en kom mee helpen. Dat kan op werkdagen maar ook  in het weekeinde of op een avond.

De breekwerkzaamheden staan gepland voor de komende twee weken. Vanaf 28 augustus tot 10 september moet de huidige kantine afgebroken worden. Graag horen wanneer je beschikbaar bent om te helpen met slopen. Dit moeten we als superboeren toch in twee weken met elkaar kunnen doen.

Vervolgens gaat de bouw starten waarvoor metselaars, timmerlieden, elektriciens en monteurs nodig hebben. Onder het motto vele handen maken licht werk moeten we de klus met elkaar klaren. Natuurlijk wordt er op werkdagen door de bouwbedrijven ook gewerkt maar we zullen wel een deel zelf moeten doen.

Mocht je beter zijn in het smeren van broodjes en koffie zetten meld je dan ook aan. Iedereen is welkom om te helpen. Meld je aan bij Ben Roelofs telefoon 06-26 66 99 83 of mail naar info@superboeren.nl. Laat dan weten wat je wilt/kunt doen en wanneer je tijd hebt. Wil je meer weten kom dan morgenavond naar de SV Superboeren op het Spinnekopplein voor meer informatie.

Het gaat alleen lukken als we er met elkaar de schouders onder zetten #Samend’ran!

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X