Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren gaat fanshops Vijverberg beheren

SV Superboeren gaat fanshops  Vijverberg beheren

In goed overleg met Voetbalshop.nl en de Graafschap is besloten dat de SV Superboeren de verkoop van fan artikelen zelfstandig gaat doen op de Vijverberg. Al jaren staan vrijwilligers van de supportersvereniging in de verschillende verkooppunten op de Vijverberg. Met veel enthousiasme doen Ineke, Angela, Iris en Iris de sjaals en shirt van onze club aan de man brengen.

‘In het verleden heeft de supportersvereniging de verkoop van fan artikelen ook zelfstandig gedaan. Maar toen nam de club dat van ons over en waren wij het kwijt’ vertelt Ben Roelofs de initiatief nemer van deze ‘nieuwe’ activiteit van de SV Superboeren. ‘We moeten alles aanpakken om het geld voor de kantine bij elkaar te krijgen’ aldus Ben. 

In de grote fanshop staan Ineke en Angela. Iris en Iris gaan op het Spinnekopplein de verkoop doen vanuit de ‘caravan’, die afgelopen seizoen ook veelvuldig is gebruikt voor verkoopacties. 

‘Voetbalshop. nl denkt goed met ons mee en helpt ons, zodat we geen grote risico’s lopen. De ‘winkels’ worden bevoorraad zodat we vrijdag (morgenavond) met de verkoop kunnen starten. We gaan ons richten op makkelijk te verkopen producten. We zullen ook goed luisteren naar wat de supporters willen’ zegt Ben. 

De SV Superboeren start natuurlijk met het nieuwe shirt van De Graafschap. Het shirt is met veel enthousiasme ontvangen en de SV verwacht dan ook dat veel supporters het shirt morgenavond gelijk willen kopen. Zeker gezien de prijs van € 39,99 voor het kindershirt en € 49,99 voor het volwassenenshirt. De SV is dan ook blij dat de prijzen van de Open Dag vrijdag ook gebruikt worden. ‘We verwachten dat er best veel vraag naar zal zijn’ aldus Ben. Het belooft een mooie dag te worden vrijdag en met een mooie wedstrijd op het programma tegen Cambuur.

Let op: de eerste thuiswedstrijd tegen SC Cambuur kun je alleen contant betalen. We werken er aan om zo snel mogelijk een pinautomaat te regelen maar i.v.m. vakantietijd duurt dit helaas iets langer dan gewenst.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Den Bosch

FC Den Bosch

Vrijdag 23 februari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)