Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Seizoensopening Vijverberg met Handsome Johnny

Seizoensopening Vijverberg met Handsome Johnny

De laatste competitiethuiswedstrijd lijkt alweer een eeuwigheid geleden. 28 april was het, tegen Achilles ’29, weten jullie de eindstand trouwens nog? Het wordt dus echt weer tijd voor een ouderwets avondje De Vijverberg. Tegen een mooie tegenstander, SC Cambuur.

De eerste wedstrijd van het seizoen, afgelopen maandag in Eindhoven tegen Jong PSV, eindigde in een gelijkspel, 2-2. Daar waar over de hele wedstrijd gezien 3 punten misschien wel verdiend waren geweest. Henk de Jonge was tevreden, ook over het slotakkoord. ”We hebben er ontzettend veel energie in gestoken. Toch ook met behulp van toch weer onze mensen achter de goal, onze supporters. Dat was weer één. Dat vind ik mooi, de waardering daarvoor kregen we in de vorm van een doelpunt en goed voetbal. Dat vond ik nog het allermooiste”, is te lezen op de website van onze club.

Aankomende vrijdag dus de seizoensouverture op De Vijverberg. Iedereen die maar enigszins betrokken is bij de club, is gebrand op spektakel en een goed resultaat. Eigenlijk twijfelt niemand daar aan, maar het moet wel ‘even’ gebeuren. Behalve de supporters gaat de de band die het seizoen opent op het Spinnekopplein daar ook aan bijdragen, Handsome Johnny.

In het altijd mistige en nooit zonnige gebied tussen België en Nederland kwamen de mannen van Handsome Johnny ooit samen om muziek te maken. Muziek die de typische verhalen van het gebied vastlegt: verdwalen in het bos, bier drinken in gedateerde bars en vuistgevechten die zonder redenen plaats vinden. Deze echte D’RAN band speelt verschillende muziekstijlen zoals country rock, roots rock en americana en bestaat uit Mark van Dijk, de creatieve geest van de band, Willem Schwaner (drums), Max Nohe (bas) en Coos van de Klundert (gitaar). Het kan niet anders dan dat deze échte mannen de supporters op het Spinnekopplein al voor de wedstrijd een onoverwinnelijk gevoel geven.

Na de wedstrijd zal DJ Stefan-O de supporters op het plein vermaken en zullen de man-of-the-match en nog enkele andere spelers of trainers op het podium geïnterviewd worden. Dat wil natuurlijk niemand missen.

Aankomende vrijdag dus eindelijk weer SAMEN D’RAN. Laten we vanaf het begin achter het team gaan staan en de nieuwelingen laten zien wat voetballen op De Vijverberg inhoudt. Op deze manier kunnen we Henk de Jong en zijn mannen helpen om de Friezen zonder punten de bus in te jagen voor de thuisreis naar het noorden. Het Spinnekopplein gaat om 18.00 uur open. Tot vrijdag!

Oh ja, de eindstand van de laatste competitiethuiswedstrijd van afgelopen seizoen tegen Achilles ’29 was 3-3 ;-)

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X