Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Richting nacompetitie met SPAWN

Richting nacompetitie met SPAWN

“Onze seizoenen zijn lang, ze komen vaak langzaam op gang, ja maar dan, ja maar dan …”, iedere Superboer heeft het wel eens gezongen. Zal dit seizoen ook een verlenging krijgen in de vorm van een nacompetitie? Niemand weet het. FC Emmen (52 pnt), FC Eindhoven (52 pnt), RKC Waalwijk (50 pnt)  en De Graafschap (49 pnt) strijden om twee nacompetitieplekken waarbij ‘wij’ dus volledig afhankelijk zijn van de resultaten van de concurrenten. De tegenstander van vrijdag, Achilles’29, is nog niet gedegradeerd en zal tegen De Graafschap de laatste strohalm willen pakken voor lijfsbehoud in de Jupiler League. De ogen zullen niet alleen gericht zijn op de strijdende teams op het veld, maar ook op de tussenstanden via het scorebord en internet. Het worden nog twee spannende vrijdagen.

Voor de broodnodige óntspanning speelt de Achterhoekse band SPAWN op het Spinnekopplein. SPAWN is een energieke ska-band van de meest aanstekelijke soort. Opzwepende ritmes, pompende blazers, scheurende gitaren en een vuig orgel zorgen voor een verrassende mix van ska en punkrock, met invloeden van surf en reggae. SPAWN is in 2001 ontstaan uit een stel jeugdvrienden in Aalten. De band trad in het begin op als punktrio in diverse jongerencentra. Na de toevoeging van blazers binnen de band wordt ska - met invloeden van punk - de basis voor de muzikale formule. In oktober 2016 heeft SPAWN alweer het derde studioalbum 'Dance of the Lunatics' uitgebracht. Het nieuwe album bruist van de energie en wordt positief ontvangen door de media. ​Dat beloofd dus vóór de wedstrijd al een feest te worden.

Ongeacht of de wedstrijd wel of niet gewonnen wordt, gaat het feestje na de wedstrijd uiteraard nog even door op het mooiste plein van Nederland. DJ Stefan-O staat dan op het podium en de man-of-the-match zal daar ook verschijnen met nog twee spelers of trainers. En dat is niet het enige dat er staat te gebeuren. Ook de winnaar van het eindklassement van the-man-of-the-match gaat gehuldigd worden. Bas Ballonvaarten heeft voor de winnaar een leuke verrassing in petto. Het belooft dus weer een mooie vrijdag te worden. 

Schroom niet en kom massaal naar De Vijverberg om de mannen van Henk de Jong te steunen in de strijd voor een nacompetitieplaats. Laat je horen, maak er een mooi feest van. Het Spinnekopplein is vrijdag om 18.00 uur uur open voor de supporters die zo vroeg mogelijk met de warming-up willen beginnen. Tot matchday, tot vrijdag! Samen het lange weekeinde inluiden, SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X