Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… MVV Maastricht-thuis

In aanloop naar… MVV Maastricht-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Op maandag 17 april, Tweede Paasdag, een complete speelronde in de Jupiler League. Alle wedstrijden starten om 14:30 uur, waaronder het duel in Doetinchem tussen De Graafschap en MVV Maastricht.

- Voor dit duel is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Goossens en De Smalen. Vierde official is Martens.

- Beide teams kwamen afgelopen vrijdag niet verder dan een 2-2 puntendeling. De Graafschap deed dat op bezoek bij FC Volendam. Bart Straalman en Piotr Parzyszek waren de doelpuntenmakers. Bij MVV Maastricht zorgden Nkoyi en Schroyen voor de goals tegen FC Emmen.

- In de vierde periode gaat De Graafschap gedeeltelijk aan kop met SC Cambuur. Echter beschikt de club uit Leeuwarden over een beter doelsaldo. De twee resterende duels in deze periode zijn tegen Jong FC Utrecht (maandag) en RKC Waalwijk (vrijdag).

- De formatie van hoofdcoach Henk de Jong kent nog twee lastige opponenten in deze beslissende periode. Allereerst dus MVV Maastricht thuis en vrijdagavond Almere City FC uit, een team dat ook aan een sterke reeks bezig is.

- Tijdens de ontmoeting met FC Volendam vielen Andrew Driver en Robert Klaasen geblesseerd uit. Beiden kunnen niet in actie komen tegen MVV Maastricht.

- Bij MVV Maastricht is Ron Elsen de hoofdcoach. Eerder dit seizoen wist de oefenmeester met zijn team een 2-0 thuiszege te boeken op De Graafschap. De doelpuntenmakers waren Thomas Verheydt en Kelechi Nwakali.

- Vorig seizoen stonden beide teams tegenover elkaar in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie. In Maastricht een 0-1 uitslag door een goal van Bryan Smeets.

- De return bleef nog spannend nadat Pieter Nys de 0-1 binnen werkte. Door treffers van Kristopher Vida en een afstandschot van Karim Tarfi won de Doetinchemse club met 2-1.

- In competitieverband was de laatste confrontatie in Doetinchem op vrijdag 13 februari 2015. De thuisploeg won met 3-1. Een jaar eerder wist MVV Maastricht het duel met 0-1 te beslissen.

Supporters en jeugd samen D’ran in Rabobank Clubkas!
Ook dit jaar voert Rabobank Graafschap weer de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal wordt € 150.000 verdeeld over verenigingen en stichtingen in de regio. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt van leden van Rabobank Graafschap, hoe meer geld zij ontvangt. Samen staan we sterker, dus samen voeren De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en SV Superboeren campagne. Samen D’ran!

Kijk voor meer informatie op: http://www.superboeren.nl/sameneendoel

Verzoek
Wanneer je lid bent van de Rabobank is het verzoek dus om vanaf vrijdag 7 april je stem uit te brengen. Bovendien zou je ook kunnen helpen met het delen van het bericht Facebook.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 80,74

Gelijkspel: 14,77

Nederlaag: 4,49

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X