Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wederom een finale met De Boetners

Wederom een finale met De Boetners

Puntverlies in Volendam zorgt ervoor dat de mannen van Henk de Jong het winnen van de vierde periode niet meer in eigen hand hebben. Het is nu hopen op een misstap van SC Cambuur de komende twee wedstrijden. Daarnaast moeten de Superboeren alles ‘gewoon’ winnen en dan hopen op de tiende plek die dan toch recht geeft op het toetje dat de nacompetitie heet. Dat zou een onverwachte bekroning zijn op een seizoen dat zo teleurstellend verliep totdat de reeks van gewonnen wedstrijd begon. MVV zal moeten geloven aan de dadendrang van De Graafschap. Dat zal geen gemakkelijke klus worden. Aan Henk de Jong en zijn mannen, maar ook aan ons, om MVV met lege handen naar Maastricht te sturen en hoop te houden op de nacompetitie.

Aankomende maandag dus weer een finale op De Vijverberg. En wat past dan beter op het plein bij Achterhoeks’ trots dan een onvervalste Achterhoekstalig dialectband? De Boetners zagen in 2011 het daglicht als bezoekers van de Zwarte Cross. Op 23 mei 2014 kwam het eerste album uit onder de titel ‘A-j Moar Schik Hebt’. Het tweede album met de titel ‘Heavig!” werd vorig jaar gepresenteerd bij de DRU in Ulft. Kevin Raayman (zang, gitaar), Koen Büttner (gitaar, achtergrondzang), Bram Kruijt (drums, achtergrondzang) en Alex Simons (basgitaar) maken rock&roll nummers in de taal waar ze het meest trots op zijn, het Achterhoeks dialect dus. Dit jaar staan ze voor het eerst op het podium bij de Zwarte Cross. Wie De Boetners een beetje kent en een hart voor de mooiste club heeft, weet dat het een mooie tweede paasdag kan worden. Een vol Spinnekopplein, een band die sfeer kan maken, een broek- of jaszak vol munten en hopelijk drie punten maken de dag compleet.

DJ Stefan-O zal in ieder geval na de wedstrijd samen met de supporters een feestje vieren op het Spinnekopplein. De man-of-the-match zal samen met nog één of twee spelers terug kijken op de afgelopen wedstrijd en natuurlijk vooruit kijken.

Het Spinnekopplein is om 12.30 uur uur open voor de supporters die zo vroeg mogelijk met de warming-up willen beginnen. Tot matchday, tot maandag! Samen het lange weekeinde uitluiden, SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X