Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… RKC Waalwijk-thuis

In aanloop naar… RKC Waalwijk-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Een belangrijke affiche voor de vierde periodetitel. De Graafschap krijgt RKC Waalwijk op bezoek. Het gat is twee punten in Doetinchems voordeel. Vrijdag 7 april start het duel om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Pérez aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Ketting en Steinhauser. Vierde official is Winkel.

- RKC Waalwijk stond voorafgaand aan de vorige speelronde op de eerste plek in de periode, maar verloor op eigen veld van FC Volendam (1-4).

- NAC Breda neemt op basis van een beter doelsaldo de koppositie in deze periode in. De Graafschap is de runner-up met eveneens twaalf punten.

- Hoofdcoach Henk de Jong kan niet beschikken over Dean Koolhof. Tegen Jong PSV (2-1 winst) ontving de middenvelder zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor één wedstrijd geschorst.

- Daarnaast keert Nathaniel Will weer terug van een schorsing n.a.v. de rode kaart tegen Fortuna Sittard (3-2 verlies).

- Wel kan de oefenmeester weer beschikken over Bryan Smeets. Hierdoor zal Youssef El Jebli, de man van de 2-0 tegen Jong PSV, op de bank plaatsnemen.

- Voor Piotr Parzyszek kan het een speciale avond worden. De clubtopscorer kwam dit voetbaljaargang tot 21 treffers. Eerder stond de teller al op 28 goals en kan de aanvaller tegen RKC Waalwijk zijn vijftigste doelpunt voor de Achterhoekse club gaan maken.

- De eerdere onderlinge wedstrijd in Waalwijk eindigde in 2-1. Na de 0-1 openingstreffer van Elvio van Overbeek bepaalden Pieter Langedijk en Moussa Sanoh de eindstand op 2-1.

- Bij RKC Waalwijk is Peter van den Berg, die onlangs zijn contract met een jaar wist te verlengen, de hoofdcoach en bezit de huidige negende positie op de reguliere ranglijst. Met 49 punten bezitten de Waalwijkers over tien extra punten dan opponent De Graafschap.

- Een oud-speler van De Graafschap is de assistent-trainer van Van den Berg. Donny de Groot wist in het blauw-witte tenue 21 goals te maken.

- Clubtopscorer Pieter Langedijk, met vijftien treffers, zal niet in actie komen wegens een disciplinaire straf die de club heeft opgelegd. Daarnaast begint Johan Voskamp (13 goals) op de bank.

- De laatste thuiszege van De Graafschap op RKC Waalwijk was op zondag 31 mei 2009. Na een 0-1 tussenstand door Benschop wisten Geert den Ouden en Luuk de Jong de 2-1 eindstand op het scorebord te zetten.

- Vervolgens wonnen de Waalwijkers de resterende twee duels met 1-3 (16 december 2011) en 0-1 (8 mei 2014). Een 1-1 puntendeling was het tijdens de laatste confrontatie op 25 augustus 2014.

Supporters en jeugd samen D’ran in Rabobank Clubkas!
Ook dit jaar voert Rabobank Graafschap weer de Rabobank Clubkas Campagne.

In totaal wordt € 150.000 verdeeld over verenigingen en stichtingen in de regio. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt van leden van Rabobank Graafschap, hoe meer geld zij ontvangt. Samen staan we sterker, dus samen voeren De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en SV Superboeren campagne. Samen D’ran!

Kijk voor meer informatie op: http://www.superboeren.nl/sameneendoel

Verzoek
Wanneer je lid bent van de Rabobank is het verzoek dus om vanaf vrijdag 7 april je stem uit te brengen. Bovendien zou je ook kunnen helpen met het delen van het bericht Facebook.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 89,57

Gelijkspel: 7,87

Nederlaag: 2,57

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X