Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met JPR Strinxband richting periodewinst

Met JPR Strinxband richting periodewinst

De wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jong PSV was niet echt goed, maar toch bleven de drie punten op De Vijverberg. Dit mooie resultaat zorgde ervoor dat de vierde periode nog steeds in zicht is. Echter wacht aankomende vrijdag wederom een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent in deze laatste periode, RKC Waalwijk. RKC bewees zichzelf geen goede dienst door de laatste wedstrijd nota bene in Waalwijk met 1-4 te verliezen van FC Volendam. Zij zullen alles uit de kast halen om uitzicht te houden op de vierde periodetitel en tot op het bot gemotiveerd zijn om de punten mee naar Waalwijk te nemen.

The JPR Strinxband zal ook super gemotiveerd zijn. Zij zullen het Spinnekopplein op de kop zetten tijdens de warming-up van deze belangrijke wedstrijd. Een band die bekend staat om de pure passie voor rock die op het podium gebracht wordt zoals de Stones dat deden in de jaren 70. The JPR Strinxband bestaat uit Jean Paul Demming (zang / gitaar), Mathieu Muller (bas / zang), Maarten Oonk (drums / zang), John Piek (gitaar / zang), Thomas Kroeze (gitaar / zang) en Edgar Francken (alt/bariton sax / zang) en staat voor heart & soul en rock & roll. De band trakteert het publiek op covers en eigen werk die vol overgave op het podium achter de Spinnekop gespeeld zullen worden. De band verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma’s voor onder meer Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect. Achter de Spinnekop krijgen we in ieder geval garantie voor spektakel.

Uiteraard staat na de wedstrijd DJ Stefan-O op het podium om samen met alle supporters op het Spinnekopplein de broodnodige overwinning te vieren. De man-of-the-match zal samen met nog één of twee spelers terug kijken op de afgelopen wedstrijd en vooruit kijken naar de belangrijke wedstrijden die nog volgen.

Het Spinnekopplein zal om 18.00 uur open gaan voor de supporters die het weekeinde vroeg willen inluiden. Tot matchday, tot vrijdag! Samen het weekeinde beginnen, SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X