Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Lente en rockcoverband Ripley op het plein

Lente en rockcoverband Ripley op het plein

WE waren weer op stoom, vier overwinningen op rij zorgden daarvoor. Helaas ging de wedstrijd in Sittard tegen Fortuna onnodig verloren. Een dompertje, maar in principe heeft de selectie van Henk de Jong het winnen van de vierde periode nog steeds in eigen hand. Er zal dan wel gewonnen moeten worden van Jong PSV. Een team dat net zoals de laatste tegenstander op De Vijverberg, Jong Ajax, bovenin meedraait in de Jupiler League. Het is aan de mannen van De Graafschap EN aan de supporters om de ‘jonkies’ uit Eindhoven een paar slapeloze nachten te bezorgen. Ondanks het mooie weer aankomende vrijdag, zal het gaan stormen en spoken op wederom een goed gevulde Vijverberg.

Wat is er mooier dan op een fantastische lentedag als aankomende vrijdag, op het mooiste plein van Nederland, het begin van een mooi weekend in te luiden? En dan ook nog eens met een bakkie koffie, een biertje, een glaasje wijn of fris in de hand, naar een lekker stuk muziek te luisteren en te kijken? De coverband Ripley zorgt voor dat geluksmoment. Deze band is een rockformatie uit de Achterhoek en bestaat uit Wouter (zang), Alfons (drums), Eddo (gitaar), Harold (bas) en Jan Geert (gitaar). De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de blues en aan de andere kant tegen de (hard)rock. Vandaar dat nummers van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Rory Gallagher en The Cult onderdeel uitmaken van een setlist die voornamelijk bestaat uit covers die kenmerkend zijn voor de muziek van Ripley.

Waar de band Ripley het Spinnekoppleinfestijn opent, daar zal DJ Stefan-O het feest na de wedstrijd compleet maken. Uiteraard zullen ook weer de man-of-the-match en diverse spelers en/of trainers op het podium geïnterviewd worden na de wedstrijd.

Laten we met ons allen een mooie basis neerleggen voor de belangrijke thuiswedstrijd van volgende week vrijdag tegen een concurrent in de vierde periode, RKC uit Waalwijk. Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Tot vrijdag! Dan mogen we weer SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X