Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Coverband Underkoffer trapt belangrijke periode af

Coverband Underkoffer trapt belangrijke periode af

Twee weken geleden, Telstar thuis, 2-1 overwinning. Vorige week, FC Dordrecht uit, 0-3 overwinning. Het voorjaar kruipt dichterbij. Vrijdag komt NAC naar Doetinchem. Wat kijken we mooi terug en wat kijken we nog mooier vooruit. Want wat zou het fantastisch zijn wanneer NAC met de staart tussen de benen terug gestuurd wordt naar Breda. Dat zou een mooi begin betekenen van de vierde periode. De belangrijke laatste periode van de competitie voor de mannen van Henk de Jonge. Natuurlijk zijn de overwinningen in de twee laatste wedstrijden ontzettend belangrijk voor het vertrouwen. Maar we moeten met ons allen niet denken dat NAC zomaar even verslagen gaat worden. Daar zullen we met ons allen voor moeten zorgen. Er zijn al weer ruim 8000 plaatsen gevuld op onze mooie Vijverberg. Het wordt een mooie avond, een avond waar we weer SAMEN D’RAN mogen!!!

Aan dat SAMEN D’RAN gevoel zal de live band van aankomende vrijdag zeer zeker bijdragen. Want Underkoffer staat op het podium op het Spinnekopplein. De coverband uit Hengelo (G) en omstreken bestaat uit Tarik Wichers (leadzang), Patrick Garritsen (gitaar, banjo, zang), Mark Oldenhave (gitaar, trompet, accordeon, zang), Jens Buitenhuis (basgitaar) en Danny Hunting (drums). Zij spelen nummers uit de 50’s tot aan nu, met een knallende show en een goede dosis humor in veel genres, op een manier die velen nog nooit gezien en gehoord hebben. In het repertoire komen ook medleys van grote hits en minder bekende topnummers naar voren, die op een unieke wijze aan de man worden gebracht. De muzikanten van Underkoffer beschikken over veel muzikale talenten. Bij een show van Underkoffer zie je veel meer dan bij andere bands. Nummers worden niet alleen gespeeld op gitaar, bas en drums. Maar ook op trompet, banjo, trekzak en mondharmonica. Daarnaast worden er door meerdere muzikanten van Underkoffer nummers gezongen, waardoor ieder nummer weer een eigen karakter krijgt. Voor de wedstrijd en in de rust dus alle aandacht voor Underkoffer!!!

Underkoffer legt de basis voor de overwinning, waarna DJ Stefan-O na de wedstrijd het feest compleet maakt. Na de wedstrijd zal natuurlijk de man-of-the-match en een tweetal andere spelers op het podium verschijnen.

Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Begin dus op tijd met je warming-up voor het beste resultaat. Met ons allen gaan we voor de derde overwinning op rij en een fantastisch begin van de vierde en laatste periode. SAMEN D’RAN, tot vrijdag!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nóg meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X