Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... sc Heerenveen-uit

In aanloop naar... sc Heerenveen-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze ontmoeting in het Abe Lenstra Stadion staat onder leiding van de heer Kamphuis. En dat is reden voor een feestje in huize Kamphuis, want dit duel betekent zijn debuut in de Eredivisie. Wij wensen hem daarbij veel succes.  Natuurlijk hoeft Kamphuis het niet alleen te doen, zijn assistenten zijn Meenhuis en De Vree. De vierde man ditmaal is Abbink.

- sc Heerenveen zal vol vertrouwen aan de aftrap staan. De Friezen hebben immers de laatste zes wedstrijden niet verloren.

- Met tien punten bezet de ploeg van Ron Jans een gedeelde tiende plaats op de ranglijst.

- Zonder twijfel zijn Luciano Narsingh en Oussama Assaidi de blikvangers bij de thuisclub. Samen zijn ze al goed voor acht doelpunten dit seizoen. Heerenveen scoorde in totaal 14 keer.

- De Graafschap verloor haar laatste duel op bezoek bij Heracles Almelo (2-0). De Achterhoekers ‘vergaten’ zichzelf te belonen voor een sterke tweede helft.

- De Graafschap kent de meeste zorgen in de achterste lijn. Jochem Jansen en Purrel Fränkel kampen met blessures. Daarnaast is het onzeker of Vito Wormgoor in actie komt. De kersverse vader onderging een kaakoperatie.

- Hierdoor lijkt Muslu Nalbantoglu op weg naar zijn eerste basisplaats sinds november 2010. Op de laatste training van vrijdag ging hij echter vroegtijdig naar de kant, waardoor achter zijn naam nu ook een vraagteken staat.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

 - Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste sc Heerenveen - De Graafschap:
Door een groot aantal blessures moest trainer Darije Kalezic noodgedwongen een beroep doen op jonge spelers. Van een gelijke strijd kon dan ook geen sprake zijn.Het werd door treffers van Elm, Djuricic, en tweemaal Narsingh 4-0. Toch waren de supporters trots op het jonge elftal.

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):
Overwinning: 9,55

Gelijkspel: 18,40

Nederlaag: 72,06

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X