Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tijgerbrood met rookworst op het Spinnekopplein

Tijgerbrood met rookworst op het Spinnekopplein

Na de broodnodige overwinning tegen SC Cambuur dachten veel supporters dat vanuit Emmen minimaal een punt mee naar Doetinchem genomen zou worden. Het mocht niet zo zijn. Zo zie je maar weer dat vooral in winterse omstandigheden één zwaluw nog geen zomer maakt. Verder maar niet meer terugblikken, vooruitkijken is de enige optie.

Want vrijdag mogen we weer. De thuiswedstrijd tegen Telstar staat op het programma. Een cultclash wordt het wel genoemd. Vorig jaar september werd de uitwedstrijd onnodig verloren met 2-1. Een wedstrijd die in het teken stond van wederom een ode aan Simon Kistemaker omdat zijn biografie net was uitgekomen. Er werd vol lof gesproken over de geweldige sfeer in het uitvak waar 330 meegereisde Superboeren bleven zingen en de spelers bleven steunen. Die zelfde supporters krijgen nu nog steeds alle lof toegezwaaid voor de onvoorwaardelijke steun ondanks de slechte resultaten. Maar hoe lang blijft die onvoorwaardelijke steun er nog? Zo links en rechts beginnen de supporters wel te morren. Logisch gezien de stand op de ranglijst.

Vrijdag valt er over de muziek in ieder geval niets te morren. Want Tijgerbrood staat niet alleen voor, maar ook na de wedstrijd en uiteraard in de rust op het Spinnekopplein als 13e man te spelen. De band bestaat uit vijf ontembare muzikanten, Jurgen Kamphorst (zang), Wouter Lorist (gitaar, synthesizer), Cedric Siegers (gitaar), Raymondo Kok (bas) en Renee Keultjes (drums). Zij rijgen alle denkbare nummers aan elkaar en hebben een onuitputtelijk repertoire in de meest brede zin van het woord. Nederlandstalig, Engelstalig, smartlappen, rockcovers, het maakt de mannen van Tijgerbrood niets uit. Zijn staan dus garant voor een fantastische avond op het Spinnekopplein. Naast de supporters als 12e man, zullen zij als 13e man aanwezig zijn op De Vijverberg. Dan moet het toch lukken om die drie punten in Doetinchem te houden.

Als we het toch over (Tijger)brood hebben, denk dan ook even aan de rookworsten van slagerij Heezen uit Steenderen. Deze rookworsten zijn op ambachtelijke wijze gemaakt volgens traditioneel familierecept. Aankomende vrijdag kan je voor 10 euro drie van deze overheerlijke rookworsten kopen op het Spinnekopplein.  Je gaat dan niet alleen met de lekkerste rookworsten naar huis, maar steunt ook nog eens de bouw van de kantine.

Om 18.00 uur is het Spinnekopplein open. Laten we het weekeinde goed beginnen met Tijgerbrood, rookworsten van Heezen en drie punten! SAMEN D’RAN!!! Tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X