Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Telstar-thuis

In aanloop naar… Telstar-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De Graafschap gaat vrijdag 17 februari proberen om op eigen veld een vervolg te geven aan de thuisoverwinning tegen SC Cambuur (3-0). Telstar, de nummer veertien, komt op bezoek in Doetinchem.

- Voor dit duel is scheidsrechter Bax aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Ketting en Beijer. Vierde official is Dröge.

- Afgelopen vrijdag lukte het de formatie van hoofdtrainer Henk de Jong niet om een tweede overwinning achter elkaar te bewerkstelligen. De uitontmoeting met FC Emmen ging met 2-0 verloren.

- Mogelijk keert Bryan Smeets weer terug in de basiself tegen Telstar. Dat geldt overigens niet voor Andrew Driver. Daarnaast krijgt Anthony van den Hurk de voorkeur boven Elvio van Overbeek.

- Telstar wist van de laatste drie duels zeven punten te pakken. FC Oss (3-1) en Helmond Sport (3-4) werden verslagen. Vorige week was er een 1-1 puntendeling tegen hekkensluiter Achilles ’29.

- Het team van hoofdcoach Michel Vonk beschikt over clubtopscorer Mohammed Ajnane met vijf goals. In totaal kwamen de Witte Leeuwen tot dertig treffers.

- In het eigen Rabobank IJmond Stadion werden zestien punten behaald. De overige dertien punten waren op vreemde bodem.

- Eerder dit seizoen liep de onderlinge ontmoeting in Velsen-Zuid uit in een 2-1 eindstand. Piotr Parzyszek opende de score, maar zag door toedoen van Oussama Zamouri en Stefano Lilipaly dat er een nederlaag werd geïncasseerd.

- De laatste vijf thuiswedstrijden tussen De Graafschap tegen Telstar werden door de Achterhoekse club gewonnen. De grootste zege van deze vijf confrontaties was 3-0 op 7 september 2013 met doelpunten van Tim Bakens, Tim Vincken en Jerry van Ewijk.

Steun Marc Awater met Alpe d'HuZes/KWF

Dankzij zijn vader Rob is Marc Awater (vak 24) Graafschapsupporter voor het leven. Marc is Superboer in voor- en tegenspoed; hij geeft alles voor de club. Zulke mensen heeft De Graafschap nodig! Maar Marc heeft de club nu óók nodig.

Vorig jaar overleed zijn vader aan kanker en daarom fietst Marc komend voorjaar 6 maal de Alpe d'Huez op en zamelt hij nu geld in ten behoeve van Alpe d'HuZes/KWF voor onderzoek naar deze ziekte. Steunen jullie hem ook?

Aanstaande vrijdag collecteert hij en 10 vriend(inn)en voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Telstar. Je herkent hen aan het Alpe d'HuZes/KWF-logo.

Meer lezen over de actie van Marc en online doneren, kan door zijn website te bezoeken: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/marcawater

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 93,90

Gelijkspel: 4,17

Nederlaag: 1,93

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 april. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Telstar.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X