Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In memoriam ... Bas

In memoriam ... Bas

Degradatie, puntverlies, ontslag Jan Vreman, nog meer puntverlies, iedere Superboer had het erover en was teleurgesteld. Maar wat staat dat in schril contrast met het bericht dat dinsdagochtend binnenkwam. Schrik, ongeloof, toch is het waar. 

Vak 18 was zijn plek in het stadion. Altijd aanwezig. Altijd op de voorgrond. Tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen SC Cambuur was Bas er niet bij. Wel vreemd, maar er werd niets achter gezocht. Tot die bewuste dinsdagochtend …

Er is spontaan een gedenkplek ontstaan op de plek waar Bas dinsdag gevonden werd. Shirtjes, sjaals, bloemen, foto’s, teksten, kaarsjes … zeer indrukwekkend. Supporters- en vriendengroep Blue White Support houdt als eerbetoon een sfeeractie bij de eerstvolgende thuiswedstrijd op 17 februari tegen Telstar. Dat zal in de zesde minuut gebeuren. Omdat zijn wijk De Huet was, wijk 6. En omdat zijn club De Graafschap was.

De supportersvereniging wenst familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte en kracht toe met dit ongelofelijke verlies.

Bas, eens een Superboer, altijd een Superboer.