Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Sterk staaltje 'noaberschap'

Sterk staaltje 'noaberschap'

Om de heren van eredivisie volleybalclub Seesing Personeel Orion te steunen in de strijd om het landskampioenschap, worden alle seizoenskaarthouders van De Graafschap uitgenodigd om aankomende zondag naar de Topsporthal, Home of Orion, in Doetinchem te komen. Zij krijgen gratis entree om de wedstrijd tegen Advisie SSS uit Barneveld te bezoeken.

Dit voorbeeld van 'noaberschap' is op een mooie manier tot stand gekomen. Een echte Superboer was op pad voor zakelijke beslommeringen toen hij Pim Kamps tegenkwam, de aanvoerder van het succesvolle volleybalteam. Kamps sprak de supporter aan met "hé, jij klinkt Achterhoeks, ben je ook voor De Graafschap?" "Jazeker Pim, al 35 jaar", antwoordde de supporter. Vervolgens vertelde Pim Kamps wild enthousiast over de beleving van de supporters in het uitvak tijdens de memorabele wedstrijd in en tegen FC Utrecht. Weet je nog, die doordeweekse wedstrijd op 20 april vorig jaar die De Graafschap met 2-0 won door twee treffers van Vincent Vermeij? Hij blijkt vorig jaar april naast het uitvak te hebben gezeten tijdens die wedstrijd.

"Jullie moeten eens naar Orion komen kijken. 5 februari spelen wij tegen Advisie SSS en die nemen altijd een luidruchtig groepje supporters mee die zich de Green Army noemen", vervolgde Kamps het gesprek. De supporter antwoordde op een manier zoals alleen een echte Superboer dat kan, "Dus je wilt sfeer op de tribune en strijd binnen de lijnen? Weet je Pim, wanneer jij gratis entree regelt en een gratis fust bier dan doen wij een oproep via Social Media." Twee dagen later kwam er een WhatsApp bericht van Kamps met de tekst 'het is geregeld!' 

Dus Superboeren, kom zondag 5 februari naar de Topsporthal in Doetinchem waar om 16.00 uur de competitiewedstrijd wordt gespeeld in de volleybal eredivisie tussen Seesing Personeel Orion en Advisie SSS uit Barneveld. De toegang is gratis op vertoon van je Graafschap seizoenskaart. Door een aantal gulle sponsoren wordt een fust bier aangeboden. Voor de goede orde, er wordt een tribunevak vrij gehouden voor alle Graafschap seizoenskaarthouders. Wanneer dat vak goed gevuld is dan sponsort de heren 1 selectie van Seesing Personeel Orion een steen voor de Superboerenmuur in de nieuw te bouwen supporterskantine. 

Als dit geen mooi voorbeeld van 'noaberschap' is ...

Geef voor aankomende zaterdag 12.00 uur aan dat je wilt komen. Dat kan door een persoonlijk bericht te sturen op de Facebook pagina van 'Oldies DTC' of een DM (direct message) naar Twitter account 'Oldies DTC' (@OldiesDTC1). Tevens kun je het aangeven via email adres ledenadministratie@superboeren.nl

Misschien leuk om te weten dat Seesing Personeel Orion op zondag 19 februari om 13.00 uur de bekerfinale speelt tegen het Apeldoornse Draisma Dynamo in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. 

Foto: Hans van Dijk  

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X