Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

“Gas geven” met Opschaakl’n

“Gas geven” met Opschaakl’n

De eerste wedstrijd van 2017 zit er alweer op. Een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Winterse weersomstandigheden en een glad, besneeuwd veld. De wedstrijd werd in het eerste kwartier uit handen gegeven. Dat hadden de supporters graag anders gezien. Zijn de verwachtingen te hoog gespannen met Henk de Jong aan het roer? Kun je spreken van een valse start? Verschillende vragen komen op bij iedereen. Aankomende vrijdag kan het tegendeel bewezen worden in de eerste thuiswedstrijd van dit nieuwe jaar,  tegen FC Den Bosch. Het debuut van een Friese trainer op een koude Achterhoekse Vijverberg.

Het is onvoorstelbaar. Ondanks de winterse omstandigheden zijn er alweer 8.500 kaarten verkocht. Dat is toch een teken dat er vertrouwen is bij de supporters. Dat straalt Henk de Jonge ook uit. Met betrekking tot de wedstrijd tegen FC Den Bosch roept hij dan ook “laat maar komen die partij, gas geven.” Dat is de juiste insteek. Niet bang zijn, D’RAN!!!

Wie er ook niet bang is, dat is de band die vrijdagavond de kou trotseert op het podium op het Spinnekopplein. Het is de onvervalste Achterhoekse dialect rockband Opschaakl’n. Er worden covers gespeeld van onder andere Normaal, Jovink, Kas Bendjen en Bökkers, maar ook eigen werk komt aan bod. Opschaakl’n bestaat uit Edgar Ooijman (drums), Rob Wiersma (bas), Ruben Smits (gitaar), Mark Willems (gitaar) en Winand Jansen (zang). Echte D’RAN muziek, om met de woorden van Henk de Jong te spreken “gas geven.” Dat laatste zal ook het enige zijn wat Opschaakl’n wil.

Wees dus niet bang voor een beetje kou. Trek de warme winterkleren aan en kom massaal naar De Vijverberg. Daar gaat het gebeuren, FC Den Bosch zal na afloop met de staart tussen de benen de bus weer instappen. En als het feest met Opschaakl’n nog niet compleet is, dan zal huis DJ Stefan-O na de wedstrijd de boel alsnog op de kop gaan zetten. Uiteraard zullen ook weer de nodige interviews te zien en te beluisteren zijn op het podium.

Kom dus op tijd. Het Spinnekopplein is om 18.00 uur geopend. Samen trekken wij ten strijde, SAMEN D’RAN!!! Tot vrijdag!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap
Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X