Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Crystal Dream sluit 2016 af

Crystal Dream sluit 2016 af

Alweer de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Een bewogen voetbaljaar sluiten we straks af. Daar hoeft verder niet over uitgeweid te worden. Iedereen die De Graafschap aanhangt weet daar alles van. Laten we dan vanaf nu ook alleen maar vooruit kijken.

Hopelijk kan de laatste wedstrijd van 2016 voor iedereen een heleboel goed maken. De supporters hebben het verdiend, eigenlijk iedereen wel binnen en rond de club. Het is wederom een belangrijke wedstrijd. Vrijdag staat immers de eerste wedstrijd van een nieuwe periode op het programma tegen FC Almere. De ploeg uit Almere staat netjes op de vijfde plek met zes punten achterstand op VVV-Venlo. Het is bittere noodzaak dat er drie punten gepakt worden om de periode goed te beginnen. Aan de sfeer op het Spinnekopplein zal het niet liggen. Want daar speelt vrijdag voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd een wel héél gerenommeerde band, Crystal Dream.

Crystal Dream is een veelgevraagde en doorgewinterde live-act van formaat en kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neer kunt zetten. De band voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra's weet toe te voegen aan de originele nummers.

Het songmateriaal bestaat uit moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. Wars van trends en hypes is Crystal Dream een band die met jeugdige eigenwijsheid haar eigen koers vaart, daarmee veel successen heeft geboekt en het live-circuit blijft verrassen.

Crystal Dream speelde in het voorprogramma van o.a. Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring en Guus Meeuwis tijdens de Groots Met Een Zachte G stadionconcerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Philips Stadion in Eindhoven. Tijdens de vier uitverkochte stadionconcerten zette de band, met een strakke performance, een prima sfeer neer en wist daarmee de ruim 135.000 bezoekers te overtuigen.

De band bestaat uit Marcel (zang), Rues (gitaar), Nathan (bas) en Ruud (drums), is energiek, strak, maar vooral een lekkere live-band die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Vrijdag kunnen er uiteraard weer loten gekocht worden waarvan de opbrengst bestemd is voor de nieuwbouw van de supporterskantine. De dames van het promotieteam en niet te vergeten een aantal charmante heren zullen op en rond het Spinnekopplein rondlopen met loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Onder het motto ‘alles-voor-de-kantine’ vind er ook een vuurwerkactie plaats. Wanneer je vuurwerk koopt bij TnT Vuurwerk dan wordt 20% van de verkoopprijs overgemaakt ten bate van de nieuwe kantine. Meer info hierover kun je vinden op de website allesvoordekantine.nl.

Na de wedstrijd wordt de man-of-the-match gehuldigd op het podium en komt de complete selectie naar het Spinnekopplein om het jaar met de supporters af te sluiten. Grote vraag is natuurlijk of de nieuwe trainer Henk de Jong ook aansluit en voor de eerste keer het mooiste plein van Nederland komt bewonderen.

Tot vrijdag! Voor de laatste keer dit jaar SAMEN D’RAN! Het Spinnekopplein is om 18.00 uur geopend.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X