Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan Vreman niet langer hoofdtrainer

Jan Vreman niet langer hoofdtrainer

Jan Vreman is ontheven van zijn taken als hoofdtrainer van De Graafschap. Directie en Raad van Commissarissen van de club hebben met pijn in het hart moeten constateren dat er geen andere uitweg meer is om uit de sportieve malaise te geraken, waarin De Graafschap al maanden verkeert. Aan goede opvolging voor Jan wordt momenteel hard gewerkt; Jan blijft vanzelfsprekend aan de club verbonden, in een nog nader te bepalen functie.

"Jan Vreman is ongelooflijk belangrijk geweest in al die jaren dat hij voor De Graafschap actief is geweest en wat ons betreft is hij dat nog steeds. Jan blijft gewoon een cultuurbewaker", zegt technisch manager Peter Hofstede. "Hij heeft ons enorm geholpen het unieke imago van de club te versterken en slaagde er meermaals in door, met zijn rust en eigen aanpak, de selectie door moeilijke tijden heen te loodsen. Maar dit keer lukte het niet meer. We hebben na lang beraad dit besluit moeten nemen en Jan daarvan in kennis gesteld."

Algemeen bestuurder Hans Veldhorst vult aan: "We wilden dolgraag dat Jan, net als vorig seizoen, het tij kon keren met zijn nuchterheid en no-nonsense aanpak. Maar de afgelopen maanden werd steeds duidelijker dat Jan het niet meer voor elkaar kreeg. Als club kunnen we het ons simpelweg niet permitteren om nog langer te wachten met ingrijpen. We moeten een plek in de play offs bemachtigen om, de in 2015 ingezette koers, vast te houden. Het risico van een verloren seizoen konden we eenvoudigweg financieel niet nemen."

Jan Vreman is al zijn hele voetbalcarrière aan De Graafschap verbonden en zal dat ook zeker blijven. "We gaan kijken in welke rol we Jan nu kunnen gaan inpassen in onze organisatie", zegt Veldhorst. "We kunnen en willen hem niet missen en zijn hem enorm erkentelijk voor alles wat hij in de afgelopen decennia voor de club heeft gedaan."

Bron: www.degraafschap.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 30 januari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijden:

De Graafschap speelt maandag 30 januari 2023 om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht.
De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 3 februari 2023 tegen Telstar (20:00 uur).

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter