Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Grote Kearls helpen de gifbeker leegdrinken

De Grote Kearls helpen de gifbeker leegdrinken

De temperatuur en speeldag hebben ervoor gezorgd dat er afgelopen maandag minder sfeer was achter de Spinnekop dan op de reguliere vrijdag als matchday . Daar hoeft niet omheen gedraaid te worden en mag best gezegd worden. Met de temperatuur kunnen zij geen rekening houden, maar met de speeldag wel. Ach ja, de KNVB en FOX houden eigenlijk nergens rekening mee. Voetbal is er voor de supporters, maar dat verliezen deze ‘grootmachten’ wel eens uit het oog.

De Graafschap behaalde eindelijk weer eens een punt tegen FC Volendam, al was die zwaar bevochten. Blij dat Piotr op de juiste plek stond en dat Bryan Smeets weer even heeft meegedaan. Misschien dat dit soort momenten bijdragen aan het langzaam leegraken van de gifbeker.

Aankomende vrijdag staat de belangrijke wedstrijd tegen FC Oss op de rol. Er moet gewoon weer eens gewonnen worden om het vertrouwen weer enigszins op te schroeven en FC Oss lijkt daar de meest ideale tegenstander voor. Zij hebben veruit de meeste tegentreffers (43) in de Jupiler League, echter is dat uiteraard  geen garantie zijn om ‘even’ drie punten in Doetinchem te houden.

Aankomende vrijdag staat er weer een band op het podium. Dat zijn de Grote Kearls met in de gelederen Berend van Beek (basgitaar, zang), hij verzorgt normaal gesproken het geluid op het Spinnekopplein. Nu mag hij samen met Matthieu Strijk (drums, zang) en Marc Tool (gitaar, zang) helpen om samen met Jan & Jan, hun jongens en alle andere Superboeren de gifbeker zo snel mogelijk leeg te drinken waardoor we weer volle kracht vooruit kunnen. De Grote Kearls spelen eigen nummers die gemixt worden met een groot aantal covers van o.a. Normaal, Jovink and the Voederbietels, Mooi Wark, Johnny Cash en vele anderen. Op het Spinnekopplein gaat het in ieder geval spoken. Hopelijk ook op het veld waar de drie punten gepakt gaan worden. Want dan wordt het na de tijd ook nog een mooi feestje met DJ Stefan-o.

Denk ook aan het kopen van een lot voor de Superboerenloterij waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn al veel loten verkocht dus blijf niet achter om de kas te spekken voor de bouw van een nieuwe supporterskantine achter en onder de Spinnekop.

Aankomende vrijdag gaan we allemaal achter de selectie staan om die broodnodige drie punten in De Vijverberg te houden. FC Oss kan de borst nat maken, de ‘boks zal ze um de kont beven’.

Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Weer of geen weer, SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X