Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule-journaal: marges aan kop uiterst klein

Superboerenpoule-journaal: marges aan kop uiterst klein

Ook dit seizoen zullen we door middel van dit Superboerenpoule-journaal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze voorspellingscompetitie.

Na acht speeldagen zijn de verschillen in deze voorspellingscompetitie nog minimaal. In de algemene stand voert HunTer de stand aan met 50 punten, gevolgd door Teun (48 punten). Jeroen maakt de top 3 compleet met 47 punten. De eerste 60 deelnemers zitten binnen negen punten van de koploper.

In de tweede periode zijn we na drie speeldagen precies halverwege. Met 25 punten is wiebedehaan hier de lijstaanvoerder. Liefst 22 deelnemers zitten hem op de hielen met 23 punten.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Vragen

Heb je een vraag over de Superboerenpoule? Mail ‘m naar poule@superboeren.nl

Meedoen

Meedoen aan deze editie van de Superboerenpoule, kan helaas niet meer. Bij de start van het seizoen is de inschrijving gesloten! Doet u dit jaar nog niet mee, of bent u zich vergeten aan te melden. Maak dan nu alvast een account aan voor de editie 2012-2013. Klik daarvoor op gratis aanmelden.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X