Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Komt de ommekeer met Boonekamp?

Komt de ommekeer met Boonekamp?

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op vrijdag 4 november dachten een heleboel mensen dat de gifbeker leeg was bij De Graafschap en de ommekeer nabij was. Dat lijkt er nog niet op gezien het spel en het resultaat van afgelopen twee uitwedstrijden in Brabant tegen Jong PSV en RKC Waalwijk.

Dát het tij gaat keren is zeker, maar wannéér blijft voor iedereen een vraag. Hoe mooi is het dan dat ondanks de tegenvallende sportieve resultaten de belangstelling voor de nieuw te bouwen supporterskantine overweldigend is en dat zoveel mensen hieraan willen bijdragen. Het Spinnekopplein wordt hierdoor nog mooier en sfeervoller. Verschillende supporters zijn al zo ‘verslaafd’ geraakt aan het plein dat zij niet meer praten over de wedstrijd binnen het stadion, maar over de sfeer buiten het stadion. Aan de ene kant zegt dat helaas genoeg over de sportieve resultaten, aan de andere kant is het heel positief naar de mensen die het Spinnekopplein tot het plein hebben laten worden zoals het nu is. Onderdeel van het succes hiervan is de live-muziek die ook aankomende maandag voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam weer aanwezig is. 

Deze keer staat de blues-rockband Boonekamp op het podium. Mark de Man (gitarist/zanger), Theo Mulder (drummer), Jarno Stapelbroek (gitarist), Hein Mouris (bassist), Simone Willemsen (zangeres) en Ronald Arentsen (toetsen) vormen de band uit de omgeving Baak-Steenderen-Toldijk. Boonekamp speelt stevige en lekkere blues-rock covers van o.a. Rolling Stones, Thin Lizzy, Black Crowes, Elvis Presley, ZZ-top, CCR, en Herman Brood. Heel herkenbaar en dus garantie voor wederom een sfeervol Spinnekopplein.

Het is een bijzondere wedstrijd omdat Jan Vreman voor de 100e keer als trainer op de bank zit bij zijn club. Laten we hopen dat dit gegeven, samen met de terugkeer van Bryan Smeets én een grandioos optreden van Boonekamp het tij laat keren. 

Uiteraard is bij een overwinning de man-of-the-match na afloop weer te bewonderen. Hij zal op het podium ‘gehuldigd’ worden. Het podium waar dan inmiddels DJ Stefan zijn plek weer heeft bemachtigd om samen hopelijk de overwinning te vieren.

Maandag dus weer SAMEN D’RAN. Niet alleen voor de broodnodige drie punten, maar ook voor de nieuwe kantine.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X