Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenmuur al voor helft gevuld

Superboerenmuur al voor helft gevuld

Superboerenmuur al voor meer dan helft gevuld, wees er snel bij!

Van de 500 beschikbare stenen in de ‘Superboerenmuur’ in de nieuwe kantine is inmiddels meer dan de helft verkocht. Dat betekent dat de actie ‘draag jouw steentje bij’ al ruim € 25.000,- heeft opgeleverd. Wanneer we alle stenen verkopen, dan hebben we een derde van het totaal benodigde bedrag binnen en gaan we dus serieus de goede kant op!

Voor € 100,- kun jij ook jouw eigen steen claimen en daarmee worden vereeuwigd in de mooiste supporterskantine van Nederland. Is € 100,- je net iets te gortig? Geen probleem: op één steen mogen maximaal drie namen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op naam van bijvoorbeeld je vriendengroep of (voetbal)team één steen te bestellen, maar waar je ook voor kiest; wacht vooral niet te lang. We zijn immers al binnen anderhalve week door meer dan de helft van het aantal beschikbare stenen heen…

Wil jij er zeker zijn dat ook jouw naam wordt vereeuwigd op een persoonlijke steen in onze nieuwe kantine, dan adviseren we je om zo snel mogelijk online een steen voor in de Superboerenmuur aan te schaffen. Bestellen kan via www.allesvoordekantine.nl.

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter