Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuws uit Gelderlander terug op website

Nieuws uit Gelderlander terug op website

Supportersvereniging Vriendenkring De Graafschap wil graag al het nieuws over De Graafschap op haar website, www.superboeren.nl kunnen plaatsen om u als bezoeker zo goed mogelijk op de hoogte te kunnen houden van alle ontwikkelingen bij onze prachtige club.

Het zal de vaste bezoeker van onze website al zijn opgevallen dat we de laatste maanden geen nieuwsberichten uit Dagblad De Gelderlander plaatsten. Dat is echter verleden tijd. Supportersvereniging Vriendenkring De Graafschap heeft namelijk een licentieovereenkomst met Dagblad De Gelderlander gesloten dat het plaatsen van items weer mogelijk maakt. Deze zijn afkomstig van de website van de regionale krant.

Op zaterdag 1 oktober, tijdens de barbecue, was het moment waarop de Supportersvereniging en De Gelderlander de overeenkomst ondertekenden. Directeur Stef Rietbergen van De Gelderlander kwam hiervoor persoonlijk naar De Vijverberg. Rietbergen vertelde dat de samenwerking voor beide partijen van belang was, waarna de overeenkomst werd voorzien van de benodigde handtekeningen, waarmee de samenwerking officieel een feit is geworden. Iets waar ook Supportersvereniging Vriendenkring De Graafschap zeer content mee is.

Op de foto links Stef Rietbergen (directeur De Gelderlander) en rechts Hans Boesberg (voorzitter Supportersvereniging Vriendenkring De Graafschap) tonen de zojuist getekende licentieovereenkomst.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X