Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Supporters MSV-Duisburg op bezoek bij De Superboeren

Supporters MSV-Duisburg op bezoek bij De Superboeren

Afgelopen vrijdag 4 november heeft een groep fans van MSV-Duisburg de wedstrijd De Graafschap - Fortuna Sittard bezocht. In alle vroegte zijn de eerste fans vertrokken richting Doetinchem om de mannen van Jan Vreman een hart onder de riem te steken.

De sfeer zat er goed in en zeker toen de wedstrijd begon met vuurwerk. Dit zijn de fans in Duitsland namelijk niet gewend. De eerste helft hebben zij genoten van het voetbal en de sfeer vanaf de Spinnenkop. In de rust heeft de SV Superboeren een speciaal cadeau gekregen van Mascotte Ennatz. Het wedstrijdshirt wat Ennatz tijdens de DFB Pokal (Duitse beker) heeft gedragen. Dit shirt bestempeld de goede vriendschap die de fans hebben. Met een spetterende tweede helft met genoeg mooie doelpunten kwam de sfeer er nog meer in.

Mooi om te zien dat liedjes die men zingt in het stadion overeenkomen. Zoals "als kleintje ben ik hier gekomen...." en "du bist es schon immer gewesen..." op dezelfde melodie. Naar afloop van de wedstrijd hebben zij gezamenlijk een biertje gedronken op het Spinnenkopplein voordat zij hun terugreis naar Duisburg begonnen. Al met al een geslaagde avond.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)