Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Stadion De Vijverberg zal weer een sfeervolle uitstraling krijgen met volle tribunes. Na de wedstrijd tegen Helmond Sport (2-4) zonder publiek, kunnen de vele supporters gaan genieten tegen Fortuna Sittard.

- Voor dit duel kunnen seizoenkaarthouders een gratis kaartje aanschaffen en een extra persoon meenemen naar de boerenbruiloft, waar ook diverse activiteiten gedaan worden voor de bouw van een nieuwe supporterskantine.

- Voor dit duel is scheidsrechter Manschot aangesteld door de KNVB.

- De Graafschap start in dezelfde basisformatie als vorige week tegen Achilles’29 (0-0). Hoofdcoach Jan Vreman kan niet beschikken over blessuregevallen Anthony van den Hurk, Bryan Smeets en Luis Pedro.

- Op het eigen veld en voor het trouwe publiek zal de ploeg voor een goed resultaat willen gaan zorgen. De Doetinchemse club verloor vier competitiewedstrijd op rij, waarna er een puntendeling volgde tegen Achilles’29.

- De laatste overwinning was op eigen veld op vrijdag 16 september. Door goals van Piotr Parzyszek, Anthony van den Hurk en Alexander Bannink eindigde de confrontatie met FC Emmen in 3-0.

- Tegenstander Fortuna Sittard behaalde zeventien punten, maar kreeg van de KNVB drie punten in mindering. De club uit Sittard staat daardoor met veertien punten op de dertiende plaats.

- De punten behaald het team van hoofdcoach Ben van Dael in thuisduels (5x winst en 1x gelijk). Alleen in de uitconfrontatie met Telstar viel er een 1-1 gelijkspel te noteren.

- Vrijdag 1 mei 2015 stonden beide ploegen tegen over elkaar in Doetinchem. Een 3-0 eindstand met tweemaal Vincent Vermeij en Kristopher Vida als doelpuntenmakers.

Plannen nieuwe Supporterskantine

Alle geledingen binnen De Graafschap proberen een nieuwe Supporterskantine te realiseren. Meer informatie hierover is te vinden op www.superboeren.nl/kantine. Hier staat hoe je kunt meehelpen om deze actie te laten slagen.

Of doneer meteen online.

Nieuws van SV Superboeren

- Algemene Ledenvergadering SV Superboeren De Graafschap, woensdag 23 november 2016 (meer)

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 89,73

Gelijkspel: 6,58

Nederlaag: 3,69

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X