Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wide Open op Spinnekopplein

Wide Open op Spinnekopplein

Aankomende vrijdag wordt alweer de vijfde thuiswedstrijd gespeeld. FC Dordrecht komt naar De Vijverberg toe. De Dordtenaren worden ook wel de Schapenkoppen genoemd. Die naam danken zij aan een legende uit de middeleeuwen. Het gaat te ver om daarover hier verder uit te wijden. Belangrijkste is dat zij zonder punten weer richting Dordrecht gaan. Want de punten zijn hard nodig in Doetinchem gezien de resultaten tot nu toe. Een twaalfde plek op de ranglijst is de beloning voor het aantal behaalde punten. 

Het vervelende woord ‘uitsyndroom’ wordt ook alweer genoemd. Dat is niet zo gek wanneer je maar één punt uit vier uitwedstrijden behaald hebt. In de bekerwedstrijd tegen Heerenveen speelde De Graafschap best goed, vlak voor tijd werd echter de gelijkmaker gescoord waarna de wedstrijd in de verlenging binnen 10 minuten werd weg gegeven. Vervolgens ging de wedstrijd in Breda ook verloren, weliswaar maar met 1-0, maar desalniettemin wederom geen punten. Hoogtepunt van de vrijdag in Breda was het samenzijn van NAC supporters en Superboeren voor de wedstrijd.

Vrijdagavond moet het dus gaan gebeuren op het veld. Er moeten punten gepakt worden om niet nog verder achterop te raken. Achter de Spinnekop moet het uiteraard ook gebeuren. Daar hoeven we ons echter minder zorgen om te maken. Want daar bruist het iedere thuiswedstrijd van de gezelligheid en energie. Ook aankomende vrijdag is daar geen twijfel over mogelijk met live muziek van de band Wide Open.

Wide Open bestaat uit Jacko Kreukniet (zang), Michael Krassenberg (gitaar), Jeroen Blok (gitaar, toetsen), Marco Nelemaat (drums) en Marcel Everts (basgitaar). De band speelt in de traditie van acts als Pat Travers, ZZ Top, Kenny Wayne Shepherd, Jimi Hendrix en Rory Gallagher. Dat betekent power, groove, dynamiek en passie op het Spinnekopplein. De band combineert eigen nummers met niet alledaagse klassiekers uit de bluesrock en classic rock. Op het podium achter de Spinnekop kan iedereen meemaken dat een optreden van Wide Open garant staat voor energie, opwinding en vooral een partij goede muziek. Dat wil niemand missen.

Wat ook geen supporter wil missen is de man-of-the-match die samen met nog twee spelers of trainers na de wedstrijd zijn opwachting maakt op het Spinnekopplein. Steeds meer supporters blijven na de wedstrijd op het plein hangen om deze mannen toe te zingen en te laten zien hoe het er aan toe gaat op het mooiste plein van Nederland. Mocht het nou zo zijn dat je ergens op het Spinnekopplein de interviews op het podium niet goed kunt horen, kom dan gerust dichterbij het podium staan.

Uiteraard is huis-DJ Stefan ook weer aanwezig om de boerenbruiloft na de wedstrijd een vervolg te geven. Vanaf 18.00 uur is het Spinnekopplein open. Begin het weekend dus goed en kom op tijd voor de warming-up.

Tot vrijdag. D’RAN …

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap


Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X