Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Voor De Graafschap staat er vrijdagavond 16 september weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander FC Emmen staat met tien punten op de achtste plaats.

- Voor dit duel is scheidsrechter Kooij aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Siebert en Nanninga. Vierde official is Bijl.

- Het seizoen voor de ploeg van hoofdcoach Jan Vreman begon uitstekend met een 4-1 thuiszege op FC Eindhoven. Echter heeft het team vervolgens lastig gekregen en werden er te weinig punten gepakt.

- Vorige week ging de wedstrijd bij Telstar, ondanks een 0-1 voorsprong via Piotr Parzyszek, met 2-1 verloren. Dit gebeurde enkele weken eerder bij FC Den Bosch eveneens. Met slechts zeven punten staat de Achterhoekse club op een teleurstellende twaalfde positie.

- Er is veel gesproken over het interlandverhaal bij Jong Turkije voor Tolgahan Cicek. De verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie door een blessure, maar zit vrijdag bij de selectie.

- FC Emmen eindigde vorig jaar op een zevende plek en ging de strijd aan in de eerst ronde van de play-offs om promotie. Echter was Almere City FC tweemaal met 4-1 te sterk.

- Dit seizoen is Dick Lukkien de hoofdtrainer van FC Emmen. Dit na diverse jaren als assistent-trainer van FC Groningen te hebben gezeten, nu dus zelf aan het roer.

- In de eerste zes wedstrijden dus tien punten en waren er overwinningen op RKC Waalwijk (1-0), Almere City FC (2-0) en FC Volendam (0-1). Opvallend is dat als er gewonnen werd ook direct de nul werd gehouden.

- Tegen Jong Ajax opende FC Emmen de competitie met een 1-1 gelijkspel. Jong PSV bleek met 1-0 sterker te zijn en ging de laatste ontmoeting met Helmond Sport met 1-2 verloren.

- Bij de rood-witten komen we een oude bekende tegen: Cas Peters. De aanvaller was vorig seizoen actief voor de Superboeren en keerde terug bij de plaatselijke FC. Met twee treffers staat Peters op een tweede positie op de topscorerslijst. Met drie goals is Rogier Krohne de clubtopscorer.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 86,84

Gelijkspel: 9,95

Nederlaag: 3,21

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X