Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rock ’n roll party met Trailer Trash Tremblers

Rock ’n roll party met Trailer Trash Tremblers

De laatste thuiswedstrijd was teleurstellend, 0-2 verlies tegen VVV Venlo. Daarop volgde een interlandweekend, waarna vervolgens vorige week vrijdag werd afgereisd naar Velsen, waar Telstar wachtte. De selectie van Jan & Jan ging daar niet alleen naar toe. Een bijna vol uitvak begeleidde de spelers op sportpark Schoonenberg (officieel Rabobank IJmond Stadion genoemd). De cultclash mondde uit in een teleurstellende nederlaag, maar de aanwezige supporters zorgden voor een sfeer die ongekend is in de Jupiler League. Op Twitter werd het door een die-hard supporter als volgt omschreven: ‘De sfeer was geweldig en het voetbal was k..! Al met al een topdag’. 

Vrijdag wacht FC Emmen hopelijk een zware avond in De Vijverberg. Deze wedstrijd betekent ook een terugkeer van Cas Peters op de heilige grond in Doetinchem. Peters had volgens vele ingewijden een rol van betekenis kunnen spelen bij De Graafschap. Hopelijk laat hij die rol bij FC Emmen achterwege en stapt hij zonder punten de spelersbus in richting het noorden.

Wie wel een rol van betekenis gaan spelen zijn de Trailer Trash Tremblers. Zij gaan een heuse rock ’n roll party verzorgen achter de Spinnekop. Clayton Curtis (zang, gitaar), Cooter Brown (drums), Billy Bob Hackensack (basgitaar) en Moonshine Mike (gitaar) zijn zo gek als een deur en tourden al door Amerika, Oost Europa, Zwitserland, Duitsland en Zweden. Een ronkende bas, gierende gitaren en strakke drumpartijen zorgen voor een bibberend en bevend Spinnekopplein waarbij de vraag nu al heerst of de klinkers er recht in blijven liggen. De Tremblers spelen eigen werk met Hilbilly- en Polka-invloeden en covers van Hank Williams, Ted Nugent, Zak Wilde, Kid Rock, CCR, Rose Tattoo, AC/DC, Johnny Cash en Motörhead. Alles geheel ondergedompeld in de welbekende redneck-style! Samen met geluidsman Berend van Beek zullen de Trailer Trash Tremblers een enthousiast optreden neerzetten vol tomeloze energie, humor en vrolijkheid.

En of dat nog niet genoeg is zal huis-DJ Stefan Nolta na de wedstrijd het weekeinde verder inluiden. Natuurlijk zal de man-of-the-match op het podium verschijnen, want dat gebeurt namelijk altijd na een overwinning. Daarnaast zullen er nog twee spelers hun opwachting maken op het podium om hun licht laten schijnen over de wedstrijd. Zij kunnen dan met eigen ogen zien hoe gezellig het Spinnekopplein óók na de wedstrijd is. Dat wil geen supporter en uiteindelijk ook geen speler missen.

Het Spinnekopplein is om 18.00 uur open. Begin het weekeinde dus goed en kom op tijd naar het plein om samen met al die andere supporters een goede warming-up voor de wedstrijd te beleven.

Tor vrijdag. D’RAN …

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X