Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Levensverhaal De Kist gepresenteerd in Vijverberg

Levensverhaal De Kist gepresenteerd in Vijverberg

Piet de Visser, Piet Schrijvers, Ben Haverkort, Erik ten Hag, Juri Koolhof, Hans Kraaij jr. en nog meer prominente gasten uit de voetbalwereld waren afgekomen op de presentatie van het boek ‘De Kist’. Yoeri van den Busken schreef het levensverhaal van de laatste culttrainer die Nederland nog heeft, Simon Kistemaker.

Kistemaker had zelf aangegeven dat er maar één plek was waar deze presentatie kon en mocht plaats vinden, dat was in De Vijverberg. Omdat hij het hier, volgens eigen zeggen, als trainer het beste naar zijn zin heeft gehad. “Een geweldige club met fantastische supporters”, benadrukte hij nog maar eens tijdens de presentatie.

Met Sjoerd Weikamp als presentator, Maarten Hagelstein als side-kick, Simon Kistemaker en Hans Kraaij jr. aan één tafel vlogen de anekdotes over en weer, hilariteit alom. Maar er waren ook emotionele momenten te bespeuren waarbij het kippenvel zichtbaar was bij veel bezoekers.

De eerste exemplaren van het nu al legendarische boek werden uitgereikt aan Hans Kraaij jr. en Bennie Jolink. Voor de bezoekers was er na afloop van de presentatie gelegenheid het boek te kopen. Er waren maar weinig aanwezigen die zonder boek naar huis gingen. Er onstond een lange wachtrij bij de tafel waar Kistemaker zelf het boek signeerde met voor iedereen een vriendelijk woord een een bedankje dat ze er bij waren geweest.

Wanneer je deze presentatie hebt bijgewoond weet je dat Simon Kistemaker niet voor niets erelid is geworden van de club. Tot in de verre toekomst zal het Kistendom gepredikt worden, vooral op De Vijverberg, maar ook ver daarbuiten.

Rondom de boekenpresentatie is een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Laatste wedstrijd De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 13 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Vrijdag 13 mei speelt De Graafschap in Eindhoven tegen FC Eindhoven (20.00 uur).

Het betreft de returnwedstrijd in de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter