Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe aanbieding voor Vito Wormgoor

Nieuwe aanbieding voor Vito Wormgoor

Terwijl De Graafschap afgelopen maandag afscheid nam van Dulee Johnson, wist de club op spelersvlak ook positief nieuws te melden. De Doetinchemse club heeft afgelopen week opnieuw een onderhoud gehad met Vito Wormgoor (22).

De centrale verdediger, die in de Achterhoek bezig is aan zijn derde seizoen, heeft een aflopende verbintenis op De Vijverberg. Hij heeft het contractvoorstel momenteel in beraad. 'We hebben van gedachten gewisseld en liggen op één lijn', aldus directeur Henk Bloemers tegen Voetbal International.

'We hebben met Vito afgesproken om er binnenkort op terug te komen. Maar de insteek van beide kanten is hoopgevend. Het ziet er goed uit.'

Wormgoor doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam vervolgens zeven duels uit voor FC Utrecht. Hij heeft zich bij De Graafschap opgewerkt tot belangrijke steunpilaar in de defensie. Overigens is het onzeker wanneer trainer Andries Ulderink een beroep kan doen op Purrel Fränkel. De linksback stond de afgelopen weken langs de kant met een enkelblessure. Deze week hervat hij de looptraining op het veld.

Bron: vi.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X