Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe aanbieding voor Vito Wormgoor

Nieuwe aanbieding voor Vito Wormgoor

Terwijl De Graafschap afgelopen maandag afscheid nam van Dulee Johnson, wist de club op spelersvlak ook positief nieuws te melden. De Doetinchemse club heeft afgelopen week opnieuw een onderhoud gehad met Vito Wormgoor (22).

De centrale verdediger, die in de Achterhoek bezig is aan zijn derde seizoen, heeft een aflopende verbintenis op De Vijverberg. Hij heeft het contractvoorstel momenteel in beraad. 'We hebben van gedachten gewisseld en liggen op één lijn', aldus directeur Henk Bloemers tegen Voetbal International.

'We hebben met Vito afgesproken om er binnenkort op terug te komen. Maar de insteek van beide kanten is hoopgevend. Het ziet er goed uit.'

Wormgoor doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam vervolgens zeven duels uit voor FC Utrecht. Hij heeft zich bij De Graafschap opgewerkt tot belangrijke steunpilaar in de defensie. Overigens is het onzeker wanneer trainer Andries Ulderink een beroep kan doen op Purrel Fränkel. De linksback stond de afgelopen weken langs de kant met een enkelblessure. Deze week hervat hij de looptraining op het veld.

Bron: vi.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)