Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Pinutz op het Spinnekopplein

Pinutz op het Spinnekopplein

Na de vergissing in Den Bosch mag er van worden uitgegaan dat de mannen van Jan & Jan aankomende vrijdag een goed resultaat willen neerzetten tegen Jong FC Utrecht. Tijdens de eerste uitwedstrijd werd thuisploeg FC Den Bosch het eerste half uur overlopen door De Graafschap, echter werd verzuimd om de voorsprong uit te bouwen om uiteindelijk drie punten mee te kunnen nemen naar Doetinchem. De eerste verliespunten waren dus een feit omdat geen vuist gemaakt kon worden tegen een overigens geen overtuigend FC Den Bosch.

De wedstrijd tegen Jong FC Utrecht is een mooi moment om de supporters te laten zien waartoe de ploeg in staat is. Aan de sfeer kan het niet liggen, die was de openingswedstrijd tegen Eindhoven ontzettend goed en dat zal ongetwijfeld ook aankomende vrijdag het geval zijn. Zeker toen bekend werd welke band er op het podium staat. Deze keer is dat de band Pinutz.

Pinutz is een driemansformatie die bestaat uit Dennis Jansen (zang, gitaar, bas), Robin Wijkamp (gitaar, sax) en Fabian Vinkenvleugel (drums, zang). Met een mix van bekende en lekkere meezing-, dans- en feestkrakers gaat deze coverband het Spinnekopplein op de kop zetten. Het is allemaal net iets anders, maar wel goed en lekker!! Het repertoire is erg breed en daarmee kan Pinutz vele kanten op. Tijdens ieder optreden staat het drietal uit de Achterhoek vol overgave op het podium. Ook aankomende vrijdag is dat een garantie voor een geslaagde boerenbruiloft. Met drie punten op zak wordt het feest na de wedstrijd nog even voortgezet met onze eigen huis-DJ Stefan Nolta.

Net zoals bij de eerste thuiswedstrijd zal na de wedstrijd van aankomende vrijdag zal ‘the man of the match’ gepresenteerd en geïnterviewd worden op het podium achter de Spinnekop. Daarnaast zullen er ook nog twee andere spelers of trainers op het podium klimmen om hun licht over de wedstrijd te laten schijnen.

Om 18.00 uur is het Spinnekopplein toegankelijk voor iedereen die het weekeinde goed wil beginnen. Pinutz en DJ Stefan doen de rest. Ook nu geldt weer ‘SAMEN D’RAN’!!! Tot vrijdag!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X