Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap ontslaat Dulee Johnson

De Graafschap ontslaat Dulee Johnson

De Graafschap en Dulee Johnson zijn per direct uit elkaar. De Liberiaanse speler heeft zich volgens de club schuldig gemaakt aan meerdere misdragingen. De Doetinchemse club heeft hem maandag op staande voet ontslagen.

Zondag veroorzaakte Johnson in Nijmegen een eenzijdig ongeval en weigerde hij een ademtest en bloedproef. De politie vermoedt dat de voetballer te veel alcohol had gedronken.

De 27-jarige middenvelder, die afgelopen zomer door voormalig technisch directeur Looyen werd vastgelegd, kon na het voorval van zondag direct vertrekken. "Hij heeft als voetballer een voorbeeldfunctie. Dit is onacceptabel en kunnen we natuurlijk niet tolereren", aldus directeur Henk Bloemers die met de speler een contract had opgesteld met clausules. In het verleden was de speler ook al eens in opspraak geweest bij een verkrachtingszaak, maar daarvan werd hij vrijgesproken.

De komst van Johnson naar Doetinchem was ook sportief geen succes. De speler stond de afgelopen maanden alleen tijdens het bekerduel met FC Utrecht in de basis. Tijdens competitieduels begon de Afrikaan steeds op de bank en kreeg hij nauwelijks speeltijd.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)