Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Live muziek en ‘Man of the Match’ op Spinnekopplein

Live muziek en ‘Man of the Match’ op Spinnekopplein

De voorbereiding zit er weer op, het seizoen kan beginnen! Ondanks een fantastisch afgelopen seizoen en een tumultueuze zomerstop werd degradatie toch een feit. Maar achter de schermen werd druk gewerkt om dit nieuwe voetbalseizoen tot een nog groter succes te maken. Nieuwe ideeën werden geboren, de seizoenskaarten gingen als warme broodjes over de toonbank, ontzettend veel supporters zijn lid geworden van de supportersvereniging en natuurlijk werden de eerste bands benaderd voor de live muziek op het podium achter de Spinnekop.

Eén van de nieuwe ideeën die tot uitvoer gebracht zullen worden is dat de ‘Man of the match’ na de wedstrijd op het podium op het Spinnekopplein zal verschijnen en met nog één of twee andere spelers of trainers geïnterviewd zal worden. Dit zal de binding tussen supporters en selectie nog hechter maken dan dat deze al is. Wanneer jullie dus benieuwd zijn naar de reacties van spelers en/of trainers, kom dan na afloop van de wedstrijd naar het Spinnekopplein, waar je het nieuws uit eerste hand zult horen.

En natuurlijk is er ook dit seizoen weer live muziek voor aanvang en tijdens de rust van de thuiswedstrijden. Dit is een daverend succes gebleken afgelopen seizoen.

De viermansband Mama Juke uit Zutphen mag vrijdag de spits afbijten en het Spinnekopplein warm laten draaien voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Eindhoven. Mama Juke bestaat uit Mark Pans, Kevin Riviere, Jurian Rademaker en Ramon De Winter. Zij nemen de supporters mee op een muzikale tijdreis van de 60’s tot nu.

Huis-DJ Stefan Nolta zal na de wedstrijd het feest voortzetten. Want feest zal het worden met de eerste drie punten op zak.

Voor gezelligheid voor en na de wedstrijd, lekkere live-muziek, het laatste voetbalnieuws en de ‘Man of the match’ moet je dus op het Spinnekopplein zijn.

Ook dit seizoen zullen we het met ons allen moeten doen. De overtuiging is er in alle geledingen dat het een mooi seizoen gaat worden met maar één doel: promotie naar de eredivisie. Tijdens de open dag hebben verschillende spelers aangegeven dat ook voor de spelersgroep dit het enige doel is waarvoor zij willen voetballen. En eerlijk is eerlijk, de eredivisie is waar wij horen.

SAMEN D’RAN is en blijft dus het motto, ook voor dit seizoen.

De poorten zijn vrijdagavond om 18.00 uur open. Tot dan!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X