Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorwoord laatste D'ran! Magazine van het seizoen

Voorwoord laatste D'ran! Magazine van het seizoen

BEDANKT EN TOT HET VOLGENDE SEIZOEN

Het hoeft niet meer gezegd te worden en dat doe ik ook niet meer. We weten nu allemaal wel wat een ontzettend prachtig seizoen we hebben gehad. Er is applaus en dat gaat maar door. Iedereen is euforisch over het seizoen 2015-2016. Dit seizoen gaat op zeker de geschiedenisboekjes in zo heb ik me laten vertellen door supporters die al heel lang op de tribunes van de Vijverberg staan.

Het past wel bij ons Nederlanders om net niet te winnen en dan toch heel blij te zijn. Verder op in dit magazine legt Wim van de Louw uit dat wij van De Graafschap zelfs een goed gevoel ontlenen aan een nederlaag. Ergens is dat ook wel zo. We hebben wel een beetje dat Calimero gevoel van zij zijn groot en wij zijn klein. Maar volgens mij is er in het afgelopen seizoen toch wel wat veranderd. Uit een schier onmogelijke positie is ons team opgestaan, de rug gerecht, de borst vooruit en met de kin omhoog zijn we er vol ingegaan. Soms zelfs met twee benen. Degraderen was geen optie. Heerlijk! Wat een sfeer. Ondanks de arbitrale blunders van de prutsers die de knvb op ons afstuurde knokten we ons van die laatste plek af. De Vijverberg liep weer vol, iedereen ging op de banken. Trainers en spelers bedankt.

Onze seizoenen zijn lang dus met bussen vol reisden we achter onze helden aan. We vulden de uitvakken en zorgen voor sfeer in ieder stadion waar we kwamen. Dit heel goede gevoel staat centraal in alle artikelen in dit D’RAN!Magazine. Ik wil alle supporters bedanken voor hun aandeel in het succes van het afgelopen seizoen. Maar laten we wel afspreken dat je er volgend seizoen weer bij bent, want afhaken is geen optie, want we gaan weer #SamenDran in 2016-2017!

Behalve de sfeer op de tribune zien we ook een geweldige sfeer op het Spinnekopplein. Het plein is inmiddels het feestplein van de supporters geworden. Het wachten is op de huldiging van onze club. Maar dat gaat zeker komen bij het volgende kampioenschap. Grote initiator van het feest gebeuren op het Spinnekopplein is de SV Superboeren. De hele aankleding en inrichting tot en met de (live) muziek bij elke thuiswedstrijd wordt verzorgd door de SV Superboeren. De vrijwilligers die dit mogelijk maken zijn voor mij helden. Ook zij hebben veel bijgedragen aan dit succesvolle seizoen en daarvoor wil ik ze bedanken. Bij winst of verlies is de sfeer ook na de wedstrijd geweldig. Supporters blijven langer en dat is natuurlijk gunstig voor de omzet van onze club. Wekelijks wordt het record aantal biervaten overtroffen. Ik denk dat we dit seizoen al wel een speler bij elkaar hebben gedronken. Alles voor de club noemen we dat.

Er zijn nog veel meer mensen die ik moet bedanken maar zoveel ruimte heb ik niet, dus bedank ik iedereen die het afgelopen seizoen van De Graafschap heeft meebeleeft: Bedankt en tot volgend seizoen!

PS toch nog één bedankje aan de Oldies Dtc dat ik mee mocht met de Beatbuzz en tot volgend seizoen.

Met hartelijke groeten,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren? hansboesberg@superboeren.nl

Hoe word ik lid van SV Superboeren De Graafschap?

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Informatie over ons lidmaatschap is hier te vinden.

Aanmelden kan via dit formulier (PDF), of online.

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X