Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tweede Superboeren Voetbaltoernooi gigantisch succes

Tweede Superboeren Voetbaltoernooi gigantisch succes

Wat een weer, wat een dag, wat een organisatie, wat een beleving … en wat een ‘derde helft’. ’s Morgens om 6.30 uur was de organisatie al in de weer om de boel voor te bereiden. En dat is ze gelukt. Het resulteerde in een fantastische dag voor alle deelnemers en bezoekers.

Om 9.30 uur gingen de eerste wedstrijden van start. Niet helemaal uitgeslapen, maar al wel met een warme zon op het veld traden de eerste gladiatoren aan op het mooiste veld, in het mooiste stadion, van de mooiste club van Nederland. Uiteraard waren er kwaliteitsverschillen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het toernooi verliep nagenoeg vlekkeloos, al waren er uiteraard de nodige blessuregevallen. Voor degene die het betreft, heel veel beterschap gewenst.

Rond 14.30 uur werd de laatste wedstrijd afgesloten tussen de trainers van de jeugdopleiding en team Mystery Guest. Samen met het team van de SV Superboeren streden zij om de eindoverwinning. Zij waren alle drie poulewinnaar geworden. Uiteindelijk gingen de trainers van de jeugdopleiding voor de tweede achtereenvolgend keer er vandoor met de beker met de grote oren.

Natuurlijk is er na zo’n fantastisch verlopen toernooi een derde helft. In de zon, met muziek van DJ Stefan op het Spinnekopplein, werden de successen gevierd. De laatsten gingen rond 19.30 uur naar huis. Het was wederom een geslaagde voetbaldag. Een traditie is geboren. Ook volgend jaar zal er weer een Superboeren Voetbaltoernooi georganiseerd worden. De teams kijken nu alweer reikhalzend uit naar dat moment.

In ons fotoalbum is een sfeerreportage te vinden.

Hoe word ik lid van SV Superboeren De Graafschap?

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Informatie over ons lidmaatschap is hier te vinden.

Aanmelden kan via dit formulier (PDF), of online.

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X