Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Tim Keurntjes terug op oude nest

Tim Keurntjes terug op oude nest

De Graafschap heeft zich versterkt met een ode bekende: Tim Keurntjes komt transfervrij over van Telstar en tekent op De Vijverberg voor twee jaar.

Doetinchemmer Keurntjes doorliep de volledige jeugdopleiding van De Graafschap en debuteerde in het seizoen 2009-2010 onder trainer Darije Kalezic in de hoofdmacht. Hij speelde drie wedstrijden.

De 25-jarige middenvelder maakte daarna de overstap naar FC Groningen. Dat hem daarna verhuurde aan SC Cambuur. De laatste drie jaar speelde hij voor de Witte Leeuwen. In totaal speelde hij 83 wedstrijden waarin hij goed was voor 7 treffers.

Hoe word ik lid van SV Superboeren De Graafschap?

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Informatie over ons lidmaatschap is hier te vinden.

Aanmelden kan via dit formulier (PDF), of online.

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

De Graafschap

De Graafschap

Zondag 29 november, aanvang 12:15 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker