Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

D’RAN met Bugs ’n Bones

D’RAN met Bugs ’n Bones

Sfeer op de tribune, strijd binnen de lijnen, samen alles geven voor de club’, dat is het enig wat telt aankomende zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Alles aan de kant zetten voor een goed resultaat. Niet alleen de mannen op het veld, maar zeer zeker ook de supporters. Schouders recht, borst vooruit, wat Hans de Koning (trainer GAE) kan, gaat Jan Vreman ook lukken.Wij hoeven het niet alleen te doen, Bugs ’n Bones helpt ons daarbij. Want zij zullen aankomende zondag voor de broodnodige adrenaline op het Spinnekopplein gaan zorgen. Bugs ’n Bones is een vijfkoppige coverband uit de Achterhoek. Het repertoire bestaat uit stevige rocknummers van onder meer Foo Fighters, Anouk, Skunk Anansie en Thin Lizzy. Stevig knallende rock die de klinkers laten trillen waarmee het Spinnekopplein belegd is. De band heeft de afgelopen jaren een grote schare fans opgebouwd in de regio. De formatie bestaat uit zangeres Scarlet Peters, drummer Fabian Vinkenvleugel, bassist Erik Nijman en de gitaristen Geert Lensink en Henri Westerhof.

Kom dus massaal naar het Spinnekopplein om samen met Bugs ’n Bones het goede gevoel te krijgen voor een mooi resultaat dat ons in de eredivisie houdt. Om 11.00 uur gaan de poorten van het stadion open. 

Tot zondag, D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

  Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Of download dit formulier (PDF).

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)