Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rock in ’t plat achter de Spinnekop

Rock in ’t plat achter de Spinnekop

Wat een wedstrijd, wat een seizoensontknoping in de eredivisie, wat een ophef, wat een feest in Eindhoven, wat een verdriet in Amsterdam … en dat allemaal dankzij onze helden. De hele afgelopen week was te merken dat De Graafschap de knuffelclub van Nederland is geworden. Een Rotterdamse boer (ja, daar hebben ze ook boeren) heeft zelfs een pasgeboren kalfje Bryan genoemd. Uiteraard naar Bryan Smeets vernoemd omdat hij met zijn schitterende doelpunt de kampioensdroom van Ajax uit elkaar heeft laten spatten.

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk komt het erop neer dat we nog steeds niets hebben. Nog vier wedstrijden, vier finales staan er op het spel om ons te handhaven in de eredivisie. Pas dan kunnen we echt feest gaan vieren en ons opmaken voor wederom een voetbalseizoen op het hoogste niveau. Kom dus maandag tweede pinksterdag allemaal naar De Vijverberg om de mannen te ondersteunen op weg naar de finale. Het Spinnekopplein moet weer uit de voegen trillen, de drank moet weer rijkelijk vloeien en de braadworsten moeten niet aan te slepen zijn.

Al die Superboeren hoeven het niet alleen te doen want ze krijgen steun van de Achterhoekse dialect rockband ExxBenT. Vanaf 11.15 uur spelen zij op het Spinnekopplein stevige dialectrock met teksten waar de rock ’n roll vanaf druipt. De band bestaat uit Harry 'von Schmoll' Mol (slag-, sologitaar, zang), Henri 'Broak' ter Braak (lead zang), Melvin 'Sjefke' Eenink (slag-, sologitaar, zang), Robbert 'Bassie' de Herder (basgitaar, zang) en Wilco 'd’n Zuuten' Zoethout (drums/percussie, zang). Harry Mol is één van de oprichters van de band, hij trok jarenlang met de voormalige Oxx Band het hele land door. De ExxBenT speelt voornamelijk nieuw materiaal, waar uiteraard ook nog enkele Oxx klassiekers voorbij zullen komen. Als eerbetoon aan De Graafschap zullen zij het nummer ‘Graafschap, samen d’ran’ spelen. Met rock in ’t plat van de ExxBenT stoeven de Superboeren de tribunes op om MVV met lege handen terug te laten keren naar Maastricht.

Meer info over ExxBentT:
- http://www.exxbent.nl/

- http://www.facebook.com/exxbent

- http://www.twitter.com/exxbent

Na afloop van de wedstrijd zal huis-DJ Stefan Nolta alle supporters een mooie namiddag bezorgen. Met hopelijk een play-offs finaleplek op zak wordt het pinksterweekeinde dan op een fantastische manier afgesloten. Tot maandag op het Spinnekopplein, D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Of download dit formulier (PDF).

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X