Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Ajax-thuis

In aanloop naar… Ajax-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zondagmiddag 8 mei om 14:30 uur starten alle negen Eredivisiewedstrijden tegelijk voor de laatste speelronde van het seizoen 2015-2016. De Graafschap ontvangt Ajax, dat mogelijk het kampioenschap gaat binnen slepen.

- Voor dit duel is scheidsrechter Kuipers aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Bax.

- Hoofdcoach Jan Vreman kan niet beschikken over de geschorste spelers Jeroen Tesselaar en Robin Pröpper. Voor laatstgenoemde is dit wel jammer, daar het jongere broertje van PSV-er Davy van waarde had kunnen zijn.

- De Graafschap kent een goede tweede seizoenshelft. In de winterstop leek de ploeg uit Doetinchem af te stevenen op directe degradatie met slechts vijf punten.

- Een knappe teamprestatie door in deze tweede seizoenshelft alleen van sc Heerenveen (0-1) te hebben verloren. Andere wedstrijden werden gewonnen of gingen gelijk op.

- Vorige week werd bekend dat de Superboeren eindigen op plek zeventien. Hierdoor degradeerde SC Cambuur direct. De Graafschap zal in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie uit gaan komen tegen de winnaar uit de eerste ronde: MVV Maastricht - FC Volendam.

- Ajax en PSV beschikken allebei over 81 punten, maar het doelsaldo van de Amsterdammers is beter. Een verschil van zes goals.

- Hoofdcoach Frank de Boer is dicht bij de titel. Zijn team verloor dit seizoen slechts twee keer en dat gebeurde tijdens de eerste seizoenshelft tegen PSV (1-2) en FC Utrecht (1-0). De tweede deel van het seizoen werden er 40 punten gepakt.

- De laatste keer dat beide ploegen in Doetinchem in actie kwamen werd het 1-4. Ted van de Pavert, de enige speler in de huidige selectie, scoorde destijds de openingstreffer.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 11,02

Gelijkspel: 13,58

Nederlaag: 75,40

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.