Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Ajax-thuis

In aanloop naar… Ajax-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zondagmiddag 8 mei om 14:30 uur starten alle negen Eredivisiewedstrijden tegelijk voor de laatste speelronde van het seizoen 2015-2016. De Graafschap ontvangt Ajax, dat mogelijk het kampioenschap gaat binnen slepen.

- Voor dit duel is scheidsrechter Kuipers aangesteld door de KNVB. Zijn assistenten zijn Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Bax.

- Hoofdcoach Jan Vreman kan niet beschikken over de geschorste spelers Jeroen Tesselaar en Robin Pröpper. Voor laatstgenoemde is dit wel jammer, daar het jongere broertje van PSV-er Davy van waarde had kunnen zijn.

- De Graafschap kent een goede tweede seizoenshelft. In de winterstop leek de ploeg uit Doetinchem af te stevenen op directe degradatie met slechts vijf punten.

- Een knappe teamprestatie door in deze tweede seizoenshelft alleen van sc Heerenveen (0-1) te hebben verloren. Andere wedstrijden werden gewonnen of gingen gelijk op.

- Vorige week werd bekend dat de Superboeren eindigen op plek zeventien. Hierdoor degradeerde SC Cambuur direct. De Graafschap zal in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie uit gaan komen tegen de winnaar uit de eerste ronde: MVV Maastricht - FC Volendam.

- Ajax en PSV beschikken allebei over 81 punten, maar het doelsaldo van de Amsterdammers is beter. Een verschil van zes goals.

- Hoofdcoach Frank de Boer is dicht bij de titel. Zijn team verloor dit seizoen slechts twee keer en dat gebeurde tijdens de eerste seizoenshelft tegen PSV (1-2) en FC Utrecht (1-0). De tweede deel van het seizoen werden er 40 punten gepakt.

- De laatste keer dat beide ploegen in Doetinchem in actie kwamen werd het 1-4. Ted van de Pavert, de enige speler in de huidige selectie, scoorde destijds de openingstreffer.

Nieuws van SV Superboeren

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer)

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegevens in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap / D'ran! Magazine abonnement

- Wil je je aanmelden als lid van SV Superboeren De Graafschap? Dit kan snel en simpel via deze website door het invullen van dit formulier.

- Wil je alleen een abonnement op ons eigen D'ran! Magazine? Ook dat kan via deze website door het invullen van dit formulier.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 11,02

Gelijkspel: 13,58

Nederlaag: 75,40

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X