Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

The JPR Strinxband voor de 2e keer op het Spinnekopplein

The JPR Strinxband voor de 2e keer op het Spinnekopplein

Aankomende zondag speelt De Graafschap in alweer de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen tegen Ajax. Een beladen wedstrijd omdat Ajax kampioen kan worden. Al weken is De Vijverberg uitverkocht. Er worden zelfs kaarten via Marktplaats aangeboden voor woekerprijzen. Bizarre situatie en goed dat er hard tegen opgetreden wordt. Ook hier is een stadionverbod op zijn plaats.

Waar iedereen, behalve wij zelf, onze club al had afgeschreven in de winterstop hebben Jan & Jan met hun selectie de ruggen gerecht en uiteindelijk toch een plek in de nacompetitie bemachtigd. En hoe mooi is het dat de laatste uitwedstrijden bezocht werden door honderden supporters? Dit heeft de spelers veel steun gegeven in de strijd tegen degradatie. Ja, laten we trots zijn op het feit dat wij 'de mooiste club' aanhangen.

En hoe mooi is het ook dat het Spinnekopplein volop leeft. Iedere thuiswedstrijd live muziek, extra drankverkooppunt op het plein, de geur van braadworsten en hamburgers. Ook aankomende zondag voor de wedstrijd tegen Ajax en in de rust zal er live muziek aanwezig zijn. Voor de tweede keer dit seizoen gaat The JPR Strinxband het Spinnekopplein op de kop zetten. Een band die bekend staat om de pure passie voor rock die op het podium gebracht wordt zoals de Stones dat deden in de jaren 70. The JPR Strinxband staat voor heart & soul en rock & roll. De band trakteert het publiek op covers en eigen werk die vol overgave op het podium achter de Spinnekop worden gespeeld. De band verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma's waaronder die bij Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect.

Na afloop van de wedstrijd zal huis-DJ Stefan Nolta met classics, huidige hits, Nederlandstalige nummers en feestmuziek de supporters een mooie namiddag bezorgen. Met hopelijk drie punten in de zak, de zon in de nek en een biertje, cola of wat anders in de hand sluiten we de zondag dan op een fantastische manier af.

Denk aan de wegafzettingen in verband met de Giro d'Italia en ga op tijd van huis. Het Spinnekopplein gaat al om 12.30 uur open.

Tot zondag op het Spinnekopplein, D'RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Of download dit formulier (PDF).

Of stuur een e-mail naar: ikwordlid@superboeren.nl. Vrijwel direct ontvang je het aanmeldformulier, als bijlage, retour in je mailbox. Deze kun je vervolgens printen, invullen en opsturen naar SV Superboeren De Graafschap.

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X